مطالب مرتبط:
استاندار: آذربایجان غربی منطقه ای امن برای سرمایه گذاری است
جدول خاموشی برق آذربایجان غربی شنبه 7 شهریور 1405؛ برنامه قطعی برق ارومیه و شهرهای استان
بارش پراکنده در گیلان و مازندران و رگبار، رعد و برق و وزش باد در شمال آذربایجان غربی
پیش بینی بارش پراکنده در گیلان و مازندران و رگبار رعد و برق با وزش باد در شمال آذربایجان غربی
نبض روزانه آذربایجان غربی | بسته خبری 7 شهریور ماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 شهریور 1405 ساعت 09:302026-08-29اجتماعي

آذربایجان غربی خنک می شود


کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی از تغییر وضعیت جوی استان، کاهش دما و تشدید فعالیت سامانه های بارشی از فردا یکشنبه 8 شهریور خبر داد.

- آذربایجان غربی خنک می شود آذربایجان غربی (ایسنا) - کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی از تغییر وضعیت جوی استان، کاهش دما و تشدید فعالیت سامانه های بارشی از فردا یکشنبه 8 شهریور خبر داد.

  مهدی کریمی در گفت وگو با ایسنا افزود: از روز جمعه 6 شهریور روند تغییرات جوی در آذربایجان غربی آغاز شده و شرایط هوا به سمت خنک تر شدن پیش می رود؛ همچنین فعالیت امواج بارشی تا اواسط هفته در استان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: بارش های رخ داده طی روز گذشته عمدتاً به شکل رگباری بوده و بیشترین میزان بارش در استان مربوط به شوط با 5 میلی متر و پس از آن ماکو با 2 میلی متر بوده است.

این کارشناس هواشناسی استان با اشاره به تقویت فعالیت امواج بارشی از فردا، اظهار کرد: از یکشنبه 8 شهریور بر میزان بارش ها در بخش های مرکزی و شمالی آذربایجان غربی افزوده می شود و با آغاز و تداوم این موج بارشی، انتظار می رود دمای هوا نیز روند کاهشی داشته باشد.

وی همچنین نسبت به افزایش سرعت وزش باد از فردا هشدار داد و گفت: وزش باد در برخی ساعات تشدید خواهد شد و در شهرهای جنوبی استان احتمال وزش باد شدید و بروز خسارت وجو


برچسب ها: آذربایجان غربی - آذربایجان - اداره کل هواشناسی - استان - بارش - غربی - فعالیت
آخرین اخبار سرویس:

آذربایجان غربی خنک می شود

آذربایجان غربی خنک می شود