مطالب مرتبط:
عبور 35 کشتی در روز از تنگه باب المندب
سردار شکارچی: ایران ابتکار عمل در تنگه هرمز را در دست دارد | ادعای آمریکا درباره عبور کشتی ها از تنگه عملیات روانی است
هشدار چین درباره بحران راهبردی در تنگه های هرمز و باب المندب و ضرورت جلوگیری از گسترش تنش ها در خاورمیانه
ادعای دو مقام انصارالله: کارشناسان سپاه برای نصب رادار در باب المندب حضور دارند
تصاویر دیدنی از تنگه باب المندب زیر پای یمنی ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 شهریور 1405 ساعت 14:452026-09-20بين الملل

انصارالله: تنگه باب المندب امن است؛ 318 کشتی عبور کردند


یک مقام وابسته به دولت یمن در صنعا با اشاره به امنیت کامل تنگه باب المندب از عبور بیش از 318 کشتی به شکل امن طی روزهای اخیر خبر داد.

- محمد قحیم وزیر حمل و نقل دولت یمن در صنعا به شبکه المیادین اعلام کرد: از 10 تا 18 سپتامبر جاری بیش از 318 کشتی در کمال امنیت از تنگه باب المندب عبور کردند.

گفتنی است در حالی که دولت یمن در صنعا تأکید کرده است باب المندب به روی همه کشورها باز است جز کشتی های عربستان سعودی، یک مقام نظامی عربستانی اخیرا تلاش کرد این موضوع را یک بحران جهانی به تصویر بکشد.

عبدالله بن سالم الشهری، فرمانده آنچه به ائتلاف دریایی دفاعی موسوم است (ائتلافی که ریاض برای مقابله با یمنی ها اخیرا ایجاد کرده است) گفت: دفاع از آبراه های بین المللی یک مسئولیت جهانی است.

او در گفتگو با خبرگزاری رسمی سعودی، ادعا کرده بود: هر تهدیدی علیه آزادی دریانوردی با پاسخ سخت مواجه خواهد شد.

این بلوفی است که با واقعیت میدان همخوانی ندارد و ارتش یمن همچنان مانع عبور کشتی های سعودی از باب المندب می شود.

ائتلاف دریایی دفاعی در تاریخ 30 جولای گذشته با مشارکت 43 کشور در عربستان شکل گرفت، اما به مانند دیگر ائتلاف هایی که ریاض تشکیل می دهد از صدور بیانیه هالی محکومیت فراتر نرفته است.


برچسب ها: باب المندب - کرد - کشتی - خبرگزاری - عربستان - شبکه المیادین - ائتلاف دریایی
آخرین اخبار سرویس:

انصارالله: تنگه باب المندب امن است؛ 318 کشتی عبور کردند

انصارالله: تنگه باب المندب امن است؛ 318 کشتی عبور کردند