مطالب مرتبط:
جایگاه ها قصوری در محدودیت کارت آزاد بنزین ندارند
جایگاه ها قصوری در محدودیت کارت آزاد بنزین ندارند
موشن گرافی | 15 جایگاه عرضه بنزین آزاد در کدام مناطق شهر مشهد قرار دارند؟
تعزیرات یزد فروشنده کارت سوخت را 2.5 میلیارد ریال جریمه کرد
ویدئو| صف بنزین در مشهد شکست | کاهش 90 درصدی زمان انتظار برای سوختگیری با کارت جایگاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 شهریور 1405 ساعت 18:402026-09-06اقتصادي

سخنگوی جایگاه داران: محدودیت کارت آزاد سوخت تصمیم جایگاه ها نیست


سخنگوی صنف جایگاه های سوخت کشور با رد نقش جایگاه ها در محدودیت کارت آزاد، اعلام کرد بیش از 97 درصد شکایت های مردمی در این زمینه ناشی از محدودیت واقعی در تعداد کارت یا میزان شارژ آنها بوده است.

- سخنگوی جایگاه داران: محدودیت کارت آزاد سوخت تصمیم جایگاه ها نیست سخنگوی صنف جایگاه های سوخت کشور با رد نقش جایگاه ها در محدودیت کارت آزاد، اعلام کرد بیش از 97 درصد شکایت های مردمی در این زمینه ناشی از محدودیت واقعی در تعداد کارت یا میزان شارژ آنها بوده است.

سخنگوی صنف جایگاه های سوخت کشور گفت: از سه سال قبل با تصویب قانون، تعداد کارت آزاد و میزان شارژ آن کاهشی بوده و جایگاه ها نه تنها تصمیم گیر در این زمینه نیستند، بلکه بررسی های ما حاکیست در اکثر مواقع که مردم با کارت آزاد نداریم، مواجه می شوند واقعا محدودیت وجود دارد و تخلفات در این زمینه گسترده نیست.

رضا نواز - سخنگوی صنف جایگاه های سوخت کشور - در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: جریانی در داخل و خارج کشور طی روزهای گذشته به بهانه های مختلف درصدد است به صورت هدفمند و با تولید محتوا به تلاش های فعالان عرصه تامین و توزیع سوخت خدشه وارد کند و با تک بُعدی دیدن موضوعات، اطلاعات غلط به افکار عمومی ارائه کند.


برچسب ها: محدودیت - جایگاه های سوخت - سخنگوی - کارت - آزاد - سوخت - تصمیم
آخرین اخبار سرویس:

سخنگوی جایگاه داران: محدودیت کارت آزاد سوخت تصمیم جایگاه ها نیست

سخنگوی جایگاه داران: محدودیت کارت آزاد سوخت تصمیم جایگاه ها نیست