مطالب مرتبط:
رتبه بوشهر در تولید ناخالص داخلی کشور افزایش یافت
افتتاح کارخانه تولید نخ در بوشهر با حضور وزیر اقتصاد
وزیر اقتصاد: تولید داخلی در بوشهر از کالای خارجی ارزان تر تمام می شود
چرا امسال واکسن آنفلوآنزا نداریم؟
امسال واکسن آنفلوآنزا کم می آوریم؟ آخرین وضعیت تأمین و توزیع واکسن 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 شهریور 1405 ساعت 21:052026-08-27اقتصادي

تولید میگوی بوشهر امسال دو برابر می شود


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به بهبود وضعیت پرورش میگو پس از شیوع بیماری در سال گذشته گفت: پیش بینی می شود تولید میگوی استان امسال به 30 تا 35 هزار تن برسد و از رکورد سال گذشته عبور کند.

- تولید میگوی بوشهر امسال دو برابر می شود بوشهر (ایسنا) - رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به بهبود وضعیت پرورش میگو پس از شیوع بیماری در سال گذشته گفت: پیش بینی می شود تولید میگوی استان امسال به 30 تا 35 هزار تن برسد و از رکورد سال گذشته عبور کند.

مرتضی بحرانی پنجشنبه پنجم شهریور در نشست با خبرنگاران با تشریح ظرفیت های بخش کشاورزی استان اظهار کرد: بوشهر در تولید برخی محصولات کشاورزی از جمله گوجه فرنگی خارج از فصل، خرما و میگو دارای جایگاه ویژه ای در کشور است.

وی افزود: بوشهر در ماه های سرد سال، رتبه نخست تأمین گوجه فرنگی خارج از فصل کشور را دارد و این محصول یکی از شاخص های مهم کشاورزی استان به شمار می رود.

پیش بینی برداشت 230 هزار تن خرما رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت نخیلات استان گفت: حدود 40 هزار هکتار از اراضی استان به نخلستان ها اختصاص دارد و بیش از 6 میلیون اصله نخل در بوشهر وجود دارد.


برچسب ها: سازمان جهاد کشاورزی - بوشهر - جهاد کشاورزی استان - میگو - کشاورزی - تولید - استان
آخرین اخبار سرویس:

تولید میگوی بوشهر امسال دو برابر می شود

تولید میگوی بوشهر امسال دو برابر می شود