مطالب مرتبط:
تحلیلگر لبنانی: شکست تکیه سعودی ها بر خارجی ها، یک سقوط استراتژیک است /عادی سازی روابط با اسراییل برای عربستان خودکشی خواهد بود
آماده باش پلیس لرستان برای بازگشایی مدارس و روان سازی ترافیک
هشدار درباره توسعه پیامدهای عادی سازی روابط مراکش و رژیم صهیونیستی
نوش آبادی ها «از خاک تا افلاک« با «امام شهید و شهدای میناب» را فرهنگ سازی کردند+فیلم وتصاویر
دروغگوی حرفه ای چه فرقی با دروغگوی عادی دارد؟ / دستگاههای دروغ سنج در برابر این افراد از کار می افتد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1405 ساعت 08:202026-09-18حوادث

پلیس جهت کمک به عادی سازی توزیع سوخت در میناب پای کار است


فرمانده انتظامی میناب به تلاش گسترده برای رفع صف های بنزین اشاره کرد و گفت: اقدامات عملیاتی در توقیف محموله های قاچاق، بخشی از یک برنامه هماهنگ برای بازگشت به روال عادی توزیع است.

- میناب-فرمانده انتظامی میناب به تلاش گسترده برای رفع صف های بنزین اشاره کرد و گفت: اقدامات عملیاتی در توقیف محموله های قاچاق، بخشی از یک برنامه هماهنگ برای بازگشت به روال عادی توزیع است.

سرهنگ آقا علی یوسف وند فرمانده انتظامی شهرستان میناب در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن ابراز درک عمیق از دغدغه های شهروندان در خصوص صف های پمپ بنزین، اظهار داشت: تمام توان عملیاتی برای حل این مسئله به کار گرفته شده است.

وی با اشاره به تصاویر منتشر شده از توقیف محموله ها افزود: این اقدامات صرفاً جنبه بازدارندگی داشته و بخشی از فرآیند مبارزه با جرم و قاچاق است.

فرمانده انتظامی میناب با تأکید بر اینکه اقتدار میدانی پلیس به تنهایی کافی نیست، بیان کرد: این اقدامات در کنار تصمیمات کارشناسی مدیران حوزه سوخت صورت می گیرد تا چرخه ی توزیع بنزین در کوتاه ترین زمان ممکن به روال عادی خود بازگردد.

وی همچنین از صبر و همراهی مردم شهرستان میناب به عنوان سرمایه ای ارزشمند در مسیر برقراری امنیت و نظم اقتصادی قدردانی کرد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - توقیف محموله - میناب - انتظامی - فرمانده - فرمانده انتظامی شهرستان - عملیاتی
آخرین اخبار سرویس:

پلیس جهت کمک به عادی سازی توزیع سوخت در میناب پای کار است

پلیس جهت کمک به عادی سازی توزیع سوخت در میناب پای کار است