مطالب مرتبط:
تأکید بر هم افزایی دستگاه های اجرایی مازندران در دهه ترویج نماز
تصویر/ دیدار استاندار مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی با نماینده ولی فقیه
وزارت خارجه جزو برترین های دستگاه های اجرایی در سال گذشته بوده است
تصاویر / دیدار استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه در استان
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان: 1400 فرصت شغلی برای جذب نخبگان در دستگاه های اجرایی شناسایی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 20:252026-08-24اقتصادي

دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی مصرف آب و انرژی شدند


معاون سرمایه انسانی و نوسازی اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با تأکید بر ضرورت مقابله با ناترازی آب و انرژی گفت: دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی انرژی شدند.

- دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی مصرف آب و انرژی شدند ساری- معاون سرمایه انسانی و نوسازی اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با تأکید بر ضرورت مقابله با ناترازی آب و انرژی گفت: دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی انرژی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فلاح شامگاه دوشنبه نشست بررسی راهکارهای کاهش ناترازی آب و انرژی در دستگاه های اجرایی مازندران با اشاره به اهداف تعیین شده در قانون برنامه هفتم پیشرفت اظهار کرد: مدیریت مصرف و بهینه سازی منابع آب و انرژی از ضرورت های اساسی برای ارتقای بهره وری و کاهش ناترازی های موجود است و دستگاه های اجرایی باید در این زمینه نقش فعال و مسئولانه داشته باشند.

وی افزود: بر اساس هدف گذاری قانون برنامه هفتم پیشرفت، باید تا سال 1407 مصرف آب، برق و گاز در دستگاه های اجرایی 20 درصد کاهش یابد و سهم استفاده از انرژی های پاک نیز 20 درصد افزایش پیدا کند.

معاون سرمایه انسانی و نوسازی اداری سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، تحقق این اهداف را نیازمند برنامه عملیاتی و پایش مستمر دانست و


برچسب ها: دستگاه های اجرایی - مازندران - آب و انرژی - سازمان مدیریت و برنامه ریزی - انرژی - دستگاه - ناترازی
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی مصرف آب و انرژی شدند

دستگاه های اجرایی مازندران مکلف به کاهش 20 درصدی مصرف آب و انرژی شدند