مطالب مرتبط:
مجید انصاری: مکتب عاشورا در خون شهدای ایران اسلامی تداوم یافته است
میرزاده: تیم سیار اهدای خون در کنگاور مستقر می شود
12 صبحانه سالم برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید – انتخابی هوشمندانه برای کنترل چربی خون
افتتاح 2 مرکز خون گیری با اعتبار 108 میلیارد ریال در ایلام
این عدد مهم در آزمایش خون، قند 3 ماه گذشته تان را لو می دهد / HbA1c چیست و چرا بالا می رود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 21:252026-08-26سياسي

شیخ خواجوی: خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه می کنیم


امام جمعه اهل سنت شیراز، با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی گفت: مسلمانان خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه و در برابر جنایتکاران خواهند ایستاد.

- شیخ خواجوی: خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه می کنیم شیراز- امام جمعه اهل سنت شیراز، با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی گفت: مسلمانان خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه و در برابر جنایتکاران خواهند ایستاد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیخ عبدالواحد خواجوی شامگاه چهارشنبه در مراسم جشن هفته وحدت در مسجد رسول اکرم(ص) شیراز، ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، گفت: امروز مسلمانان از مذاهب مختلف اسلامی در این مکان مقدس گرد هم آمده اند تا با راه و رسم پیامبر اکرم(ص) پیمان ببندند و در مسیر آن حضرت گام بردارند.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم و سیره پیامبر اسلام(ص) گفت: رسول الله(ص) برای تکمیل مکارم اخلاق مبعوث شدند و قرآن کریم نیز بر برخورداری ایشان از اخلاق نیکو تأکید دارد؛ بنابراین مسلمانان باید پیامبر اکرم(ص) را الگوی خود قرار داده و از سیره ایشان پیروی کنند.

امام جمعه اهل سنت شیراز افزود: محبت به پیامبر(ص) تنها در گفتار نیست، بلکه باید در رفتار، اخلاق و شیوه زندگی مسلمانان نمود پیدا کند و جامعه اسلامی با تکیه بر همین آموزه ها مسیر وحدت و همدلی را دنبال کند.


برچسب ها: شهدای مقاومت - وحدت امت اسلامی - مقاومت - مسلمانان - مطالبه - دشمنان - جنایتکاران
آخرین اخبار سرویس:

شیخ خواجوی: خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه می کنیم

شیخ خواجوی: خون شهدای مقاومت را از دشمنان مطالبه می کنیم