مطالب مرتبط:
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
حملات هوایی رژیم اسراییل به جنوب لبنان
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به چند منطقه در جنوب لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 شهریور 1405 ساعت 21:202026-09-02سياسي

نمی توان از تهران درباره واقعیت های جنوب لبنان حکم صادر کرد


نمی توان در تهران و دور از واقعیت های میدانی لبنان درباره شکست یا بی اثر بودن تفاهم اسلام آباد حکم صادر کرد.

- نمی توان از تهران درباره واقعیت های جنوب لبنان حکم صادر کرد نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: نمی توان در تهران و دور از واقعیت های میدانی لبنان درباره شکست یا بی اثر بودن تفاهم اسلام آباد حکم صادر کرد.

حجت الاسلام احد آزادی خواه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اظهارات مکرر دبیرکل حزب الله لبنان درباره آثار تفاهم اسلام آباد، اظهار کرد: نمی توان در تهران و دور از واقعیت های میدانی لبنان نشست و درباره شکست یا بی اثر بودن تفاهمی حکم صادر کرد که مسئولان و نیروهای حاضر در متن تحولات جنوب لبنان، آثار آن را در ایجاد آرامش نسبی و فراهم شدن فرصت بازسازی تایید کرده اند.

وی با اشاره به برخی تحلیل ها درباره تفاهم ایران و آمریکا موسوم به تفاهم اسلام آباد، گفت: متاسفانه در ارزیابی برخی مسائل مهم سیاست خارجی، گاهی به جای توجه به واقعیات میدان، با نگاه صفر و صدی و از پشت میز درباره موفقیت یا شکست یک تفاهم قضاوت می شود.

نمی توان در تهران زیر باد کولر نشست و بدون توجه به شرایطی که مردم جنوب لبنان و نیروهای مقاومت در میدان تجربه کرده اند، حکم داد که تفاهم اسلام آباد هیچ دستاوردی نداشته است.


برچسب ها: اسلام آباد - لبنان - واقعیت - تفاهم - جنوب لبنان - تهران - اسلام
آخرین اخبار سرویس:

نمی توان از تهران درباره واقعیت های جنوب لبنان حکم صادر کرد

نمی توان از تهران درباره واقعیت های جنوب لبنان حکم صادر کرد