مطالب مرتبط:
طرح جامع اتحادیه اروپا برای ایمنی کودکان تحولی بزرگ در شبکه های اجتماعی و هوش مصنوعی
نیویورک تایمز: کارزار نفوذ هوش مصنوعی منتسب به ایران نگران کننده ترین مورد است
دانلود آهنگ سیاوش قمیشی ( ورژن هوش مصنوعی ) به نام لعنت به چراغ سرخ لعنت به چراغ سبز
کدام عملکرد بهتری دارد؛مغز انسان یا هوش مصنوعی؟
هوش مصنوعی دستیار هکرهای رمزارز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 شهریور 1405 ساعت 13:202026-09-19دانش

نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته است


عضو هیئت علمی دانشگاه تهران باتأکید بر اینکه داده و هوش مصنوعی به تنهایی جایگزین نظریه نمی شوند،گفت: نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته بلکه با تحول عمیقی مواجه شده است.

- نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته است عضو هیئت علمی دانشگاه تهران باتأکید بر اینکه داده و هوش مصنوعی به تنهایی جایگزین نظریه نمی شوند،گفت: نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته بلکه با تحول عمیقی مواجه شده است.

عبدالحسین کلانتری، عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با طرح این پرسش که آیا عصر کلان داده و هوش مصنوعی، عصر پایان نظریه پردازی است یا نظریه پردازی به شکل جدیدی تحول یافته است، گفت: نظریه پردازی پایان نیافته، بلکه تحول عمیقی را تجربه کرده و می کند و در این میان، داده و ماشین و مدل و الگو نیز به تنهایی و بدون نظریه کافی نیستند.

کلانتری در تشریح نسبت میان فلسفه، نظریه و مشاهده اظهار کرد: فلسفه چیزی است که در پشت سر تمام کاوش های ما قرار دارد و به پرسش های بنیادینی نظیر حقیقت چیست و چگونه می دانیم پاسخ می دهد.

نظریه نیز یک ساختمان عقلانی و منظم است که مفاهیم را تعریف می کند، رابطه میان مفاهیم را برقرار می کند و پدیده ها را تبیین و پیش بینی می کند.


برچسب ها: نظریه پردازی - هوش مصنوعی - عضو هیئت علمی دانشگاه تهران - کلان داده - مصنوعی - عضو هیئت علمی دانشگاه - دانشگاه تهران
آخرین اخبار سرویس:

نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته است

نظریه پردازی در عصر کلان داده و هوش مصنوعی پایان نیافته است