مطالب مرتبط:
اعتیاد دیجیتال کودکان را بشناسید؛ موبایل زندگی فرزند ان را مختل می کند
345 اثر علمی به کنگره اعتیاد و رفتارهای پرخطر یزد راه یافت
فیلم| کنگره بین المللی اعتیاد در یزد
هزینه سالانه 120 هزار میلیارد تومانی مبارزه با اعتیاد | تکذیب کشت خشخاش در کشور
هشدار روانپزشک درباره اعتیاد کودکان و نوجوانان به فضای مجازی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 14:102026-09-03پزشكي

اعتیاد دیجیتال فقط با میزان مصرف سنجیده نمی شود


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: زمانی باید وابستگی به موبایل، اینترنت و بازی های رایانه ای را جدی گرفت که عملکرد تحصیلی، روابط خانوادگی و فعالیت های اجتماعی را مختل کند.

- یزد- عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: زمانی باید وابستگی به موبایل، اینترنت و بازی های رایانه ای را جدی گرفت که عملکرد تحصیلی، روابط خانوادگی و فعالیت های اجتماعی را مختل کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، منصوره نصیریانی، در حاشیه سومین کنگره بین المللی و پنجمین کنگره ملی اعتیاد و رفتارهای پرخطر با اشاره به افزایش دغدغه خانواده ها درباره وابستگی کودکان و نوجوانان به تلفن همراه، اینترنت و بازی های آنلاین اظهار کرد: در سال های اخیر، وابستگی به ابزارهای الکترونیکی به یکی از دغدغه های جدی خانواده ها تبدیل شده است.

وی افزود: استفاده از تلفن همراه، اینترنت یا بازی های رایانه ای زمانی می تواند به یک رفتار اعتیادگونه تبدیل شود که بر عملکرد طبیعی فرد تأثیر بگذارد و افت تحصیلی، کاهش ارتباط عاطفی با اعضای خانواده و افزایش انزوا را به دنبال داشته باشد.

نصیریانی با تأکید بر اینکه صرف استفاده زیاد از تلفن همراه به معنای اعتیاد نیست، تصریح کرد: آنچه اهمیت دارد، تأثیر این رفتار بر زندگی روزمر


برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی - دانشگاه علوم پزشکی یزد - عضو هیئت علمی دانشگاه - دانشگاه علوم - بازی های رایانه ای - علوم پزشکی - وابستگی
آخرین اخبار سرویس:

اعتیاد دیجیتال فقط با میزان مصرف سنجیده نمی شود

اعتیاد دیجیتال فقط با میزان مصرف سنجیده نمی شود