مطالب مرتبط:
خسرو طالب زاده: فرهنگ دارد زیرزمینی می شود/ مشکلات ساختاری ما در حوزه فرهنگ، یک مسأله فرادولتی است/ دولت خاتمی موفق ترین دولت در 50 سال گذشته است/ محصولات فرهنگی-هنری در رقابت با شبکه های اجتماعی ناتوان شده اند
فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مساجد با جدیت بیشتری دنبال شود
مسجد باید کانون حل مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی محله باشد
500 سازمان مردم نهاد همدان به عنوان شرکای راهبردی نظام حکمرانی نقش کلیدی در توسعه و حل مسائل اجتماعی
بارگذاری فیش حقوقی مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1405 ساعت 17:452026-08-26سياسي

عارف: هر اصلاح ساختاری باید با نگاه فرهنگی و اجتماعی دنبال شود


معاون اول رییس جمهوری با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد التهاب در کشور گفت: راهبرد دولت حفظ و ارتقای سرمایه اجتماعی است و هر نوع اصلاح ساختاری نیز باید با نگاه فرهنگی و اجتماعی دنبال شود.

محمدرضا عارف در جلسه با سازمان بسیج ادارات و کارکنان، با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی و دولت، گفت: وجود 19 شهید دولت در پنج دهه گذشته نشان می دهد جمهوری اسلامی ایران مردمی ترین حکومت است.

وی با گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب افزود: هرچند جای ایشان خالی است، اما آثار رهنمودهای ایشان را در مقابله با نظام سلطه مشاهده می کنیم.

نگاه راهبردی ایشان به توسعه علم و فناوری موجب پیشرفت کشور و موفقیت در مقابله با دشمن شد و همین پشتوانه علمی اجازه نداد دشمن در دو جنگ تحمیلی اخیر به اهداف خود برسد.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به وضعیت نظام اداری پس از انقلاب اظهار کرد: در ابتدای انقلاب نسبت به بازار و دانشگاه اطمینان خاطر وجود داشت، اما درباره ادارات نگرانی هایی مطرح بود، زیرا تفکر حاکم بر سیستم اداری، ریشه در ساختارهای غربی داشت.

با وجود تلاش برای ورود نیروهای متعهد و انقلابی و کاهش بروکراسی، بخش مهمی از این مشکلات همچنان باقی مانده است.


برچسب ها: معاون اول رییس جمهوری - اجتماعی - سرمایه اجتماعی - رییس جمهوری - راهبرد - فرهنگی - گرامیداشت
آخرین اخبار سرویس:

عارف: هر اصلاح ساختاری باید با نگاه فرهنگی و اجتماعی دنبال شود

عارف: هر اصلاح ساختاری باید با نگاه فرهنگی و اجتماعی دنبال شود