مطالب مرتبط:
وزیر آموزش و پرورش: انسجام تیمی، مهم ترین سرمایه یک مجموعه است
وقف قرآنی سرمایه گذاری ماندگار برای آینده فرهنگی جامعه است
حمایت از تولید داخلی و توانمندی علمی سرمایه گذاری برای امنیت و اقتدار آینده است
تشرف وزیر آموزش و پرورش به آستان مقدس مسجد جمکران
چرخه معیوب استخدام و انتقال در آموزش و پرورش؛ رشد 32 درصدی درخواست های نقل وانتقال معلمان در 5 سال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 13:202026-09-03اجتماعي

توسعه آموزش و پرورش حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است


مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با تأکید بر ضرورت حمایت ملی از نظام تعلیم و تربیت استان گفت: توسعه آموزش و پرورش هزینه جاری نیست، بلکه حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است و عبور از چالش های موجود نیازمند حمایت تقنینی و ملی است.

- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان: توسعه آموزش و پرورش حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است کردستان (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با تأکید بر ضرورت حمایت ملی از نظام تعلیم و تربیت استان گفت: توسعه آموزش و پرورش هزینه جاری نیست، بلکه حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است و عبور از چالش های موجود نیازمند حمایت تقنینی و ملی است.

سیدفواد حسینی 12شهریورماه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های کلان نظام تعلیم و تربیت استان کردستان که با حضور مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با ترسیم وضعیت موجود آموزش و پرورش استان، اظهار کرد: امروز آموزش و پرورش کردستان امانت دار آینده بیش از 324 هزار دانش آموز در قالب 3 هزار و 213 مدرسه است و مدیریت این مجموعه عظیم نیازمند توجه ویژه و نگاهی راهبردی در سطوح ملی است.

وی افزود: این تعداد دانش آموز در 15 هزار و 153 کلاس درس تحصیل می کنند و 25 هزار و 544 نفر از فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش در مسیر تعلیم و تربیت آنان فعالیت دارند.


برچسب ها: آموزش و پرورش - کردستان - آموزش و پرورش کردستان - مدیرکل آموزش و پرورش - سرمایه گذاری - تعلیم و تربیت - آموزش
آخرین اخبار سرویس:

توسعه آموزش و پرورش حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است

توسعه آموزش و پرورش حیاتی ترین سرمایه گذاری برای آینده کردستان است