مطالب مرتبط:
راه آهن ارمنستان؛ سوژه جدید اختلاف میان پاشینیان و کرملین
مدیرعامل راه آهن ایران از کارخانه فولاد سنگان بازدید کرد
کاهش جمعیت اتباع؛ اجرای طرح جدید کارفرمایی
کالابرگ الکترونیکی 2 میلیونی در راه است / خبر مهم دولت و مجلس برای افزایش اعتبار کالابرگ / زمان اجرای افزایش مبلغ کالابرگ چه زمانی اعلام می شود؟
کارگران ابنیه فنی راه آهن دورود لرستان: ماهانه پول می دهیم اما از بیمه تکمیلی خبری نیست!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 شهریور 1405 ساعت 15:002026-08-31اقتصادي

ترافیک مقابل ایستگاه راه آهن قم باید با اجرای طرح ساماندهی حذف شود


مدیرکل راه آهن استان قم با اشاره به ترافیک شدید مقابل ایستگاه راه آهن گفت: با وجود موافقت راه آهن برای اجرای طرح ساماندهی و انتقال مسیر به مقابل ایستگاه، - ترافیک مقابل ایستگاه راه آهن قم باید با اجرای طرح ساماندهی حذف شود قم (ایسنا) - مدیرکل راه آهن استان قم با اشاره به ترافیک شدید مقابل ایستگاه راه آهن گفت: با وجود موافقت راه آهن برای اجرای طرح ساماندهی و انتقال مسیر به مقابل ایستگاه، حدود یک سال از پیگیری موضوع گذشته و شهرداری هنوز طرح مورد نظر را ارائه نکرده است.

مجید ارجونی با حضور در شورای اسلامی شهر قم و جلسه کمیسیون عمران و حمل ونقل گزارشی از عملکرد یکساله اداره کل راه آهن قم ارائه داد و اظهار کرد: زمانی که مسافران در مقابل ایستگاه راه آهن پیاده می شوند، به دلیل حجم بالای ترافیک، گاهی یک تا دو ساعت در این محدوده با مشکل مواجه هستند و لازم است برای رفع این معضل تدبیر جدی شود.

مدیرکل راه آهن استان قم افزود: پیش از این قرار بود شهرداری با طراحی سبک تر و مشابه طرحی که در محدوده حرم در حال اجراست، مسیر مقابل ایستگاه راه آهن را ساماندهی کند.

برای اجرای این طرح، جلسات متعددی در تهران برگزار شد و موافقت راه آهن نیز با تأکید بر اینکه اجرای آن به نفع راه آهن، شهر و مردم است، اخذ شد.


برچسب ها: ایستگاه راه آهن - راه آهن - ایستگاه - ساماندهی - آهن - راه - ترافیک
آخرین اخبار سرویس:

ترافیک مقابل ایستگاه راه آهن قم باید با اجرای طرح ساماندهی حذف شود

ترافیک مقابل ایستگاه راه آهن قم باید با اجرای طرح ساماندهی حذف شود