مطالب مرتبط:
استاندار کهگیلویه و بویراحمد: مشکلات مردم را یکی یکی حل می کنیم+تصاویر
ادای احترام کارکنان استانداری کهگیلویه و بویراحمد به مقام شامخ شهدا در آغاز هفته دولت
تجدید میثاق استاندار کرمانشاه و مدیران استان با آرمان های شهید
تصویر/ دیدار استاندار مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی با نماینده ولی فقیه
خاموشی با برنامه برق در کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 12:102026-08-25سياسي

تذکر معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران غایب از جلسات شهدا


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از غیبت برخی مدیران در جلسات بزرگداشت شهدا، بر حضور جدی دستگاه ها در برنامه های تکریم شهیدان تأکید کرد.

- یاسوج-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از غیبت برخی مدیران در جلسات بزرگداشت شهدا، بر حضور جدی دستگاه ها در برنامه های تکریم شهیدان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی ظهر سه شنبه در نشست ستاد بزرگداشت دولتمردان شهید، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار و امام شهید، بر ضرورت توجه جدی مدیران دستگاه های اجرایی به برنامه های بزرگداشت شهدا تأکید کرد.

وی با انتقاد از غیبت برخی مدیران در دو جلسه مهم این ستاد، اظهار کرد: حضور مدیران در برنامه های مرتبط با تکریم شهدا باید جدی گرفته شود و موضوع غیبت مدیران در جلسات پیشین را در شورای اداری به صورت جدی تذکر خواهیم داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جایگاه شهدای دولت، افزود: مناسبت های مرتبط با شهدای دولت فرصتی برای تجلیل از شهیدانی است که در قالب یک کابینه کامل، الگوی خدمت، مسئولیت پذیری و ایثار را به نمایش گذاشتند.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - استاندار کهگیلویه - مدیران - بزرگداشت - دستگاه ها - بویراحمد - شهدا
آخرین اخبار سرویس:

تذکر معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران غایب از جلسات شهدا

تذکر معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران غایب از جلسات شهدا