مطالب مرتبط:
افتتاح پروژه های عمرانی و اقتصادی در هفته دولت
افتتاح و بهره برداری چندین پروژه عمرانی و اقتصادی اردبیل
افتتاح و کلنگ زنی 15 پروژه عمرانی با 7200 میلیارد ریال اعتبار در صحنه
وزیر صمت چند پروژه کلیدی را در شهربابک افتتاح می کند
انتقاد معاون رییس جمهور از تاخیر 17 ساله بیمارستان رشت و افتتاح پروژه های گیلان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 شهریور 1405 ساعت 22:502026-08-27اقتصادي

افتتاح پروژه بازیابی آب در معدن مس جیرفت


پروژه بازیابی آب معدن طلایه داران مس جیرفت با سرمایه گذاری 2000 میلیارد تومانی و ظرفیت بازیابی روزانه 16 هزار مترمکعب آب، در هفته دولت به بهره برداری رسید.

- کرمان (ایسنا) - پروژه بازیابی آب معدن طلایه داران مس جیرفت با سرمایه گذاری 2000 میلیارد تومانی و ظرفیت بازیابی روزانه 16 هزار مترمکعب آب، در هفته دولت به بهره برداری رسید.

بهنام سعیدی پنجشنبه پنجم شهریور در مراسم بهره برداری از این پروژه گفت: این پروژه با هدف افزایش بهره وری مصرف آب، کاهش برداشت آب تازه و مدیریت پساب حاصل از فرآیند فلوتاسیون در معدن مس طلایه داران جیرفت افتتاح شد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اجرای این طرح گامی مهم در راستای توسعه پایدار فعالیت های معدنی در جنوب کرمان محسوب می شود.

محمد مجاز سرپرست اداره کل صمت جنوب کرمان هم با اشاره به اهمیت اجرای طرح های زیربنایی در بخش معدن، بر لزوم توجه ویژه به مدیریت منابع آب و الزامات زیست محیطی تأکید کرد.

وی با تشریح جزییات این طرح اظهار کرد: پروژه بازیابی آب شامل دو بخش تیکنر و فیلترپرس است که در مرحله نخست، امکان بازیابی حدود 60 درصد از آب مورد استفاده در فرآیند از طریق بخش تیکنر فراهم شده و با بهره گیری از فیلترپرس، این میزان به بیش از 80 درصد افزایش می یابد.


برچسب ها: بهره برداری - پروژه - جیرفت - سرمایه گذاری - معدن - جنوب کرمان - هفته دولت
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح پروژه بازیابی آب در معدن مس جیرفت

افتتاح پروژه بازیابی آب در معدن مس جیرفت