مطالب مرتبط:
هشدار یمن به شرکت های بیمه: فریب تضمین های سعودی را نخورید
یمن: به شرکت های بیمه هشدار می دهیم؛ فریب تضمین های توهمی رژیم سعودی را نخورید
صنعا: عربستان برای تضعیف یمن و تشدید محاصره آن تلاش می کند
وزیر اقتصاد: تسریع در روند بازسازی صنایع آسیب دیده عسلویه اولویت دولت
بازدید وزیر اقتصاد از صنایع آسیب دیده عسلویه در جنگ رمضان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 شهریور 1405 ساعت 05:552026-08-28بين الملل

صنعا: نظام سعودی برای آسیب زدن به یمن نیروهای خود را بسیج کرده است


وزارت خارجه یمن اعلام کرد که رژیم سعودی برای آسیب زدن به این کشور، نیروهای وابسته و مزدوران خود را بسیج کرده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزارت خارجه یمن اعلام کرد که رژیم سعودی در حال بسیج نیروهای وابسته و مزدوران خود برای آسیب زدن به یمن و ازهم گسیختن بافت اجتماعی این کشور است.

وزارت خارجه یمن همچنین اعلام کرد که نظام سعودی همچنان به محاصره فرودگاه ها و بنادر یمن و مصادره ثروت های ملی با هدف فرسوده کردن یمن و فقیر کردن مردم این کشور ادامه می دهد.

این وزارتخانه تأکید کرد که یمن برای دستیابی به حقوق خود مصمم است و اقدام در این مسیر به مسئولیتی دینی، مطالبه ای مردمی و ضرورتی ملی تبدیل شده است.

در روزهای اخیر، درگیری میان نیروهای مسلح یمن و شبه نظامیان وابسته به دولت مستعفی و مورد حمایت عربستان در چندین محور این کشور شدت گرفته است.

تشدید حملات و درگیری های متقابل، نگرانی ها درباره گسترش دوباره دامنه درگیری ها در یمن و پایان آرامش نسبی سال های اخیر را افزایش داده است.


برچسب ها: وزارت خارجه - یمن - کرد - سعودی - وزارت - رژیم سعودی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

صنعا: نظام سعودی برای آسیب زدن به یمن نیروهای خود را بسیج کرده است

صنعا: نظام سعودی برای آسیب زدن به یمن نیروهای خود را بسیج کرده است