مطالب مرتبط:
پایان مرحله 15 واکسیناسیون نیوکاسل در مازندران
5 میلیون قطعه ماهی زینتی در قم تولید شد
تولید 4.5 میلیون قطعه ماهی زینتی در قم
4.5 میلیون قطعه ماهی زینتی در قم تولید شد
260 میلیون متر مکعب آب از سدهای مازندران برای مصارف کشاورزی رهاسازی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 شهریور 1405 ساعت 16:052026-09-15اقتصادي

واکسیناسیون 2.3 میلیون قطعه طیور بومی علیه نیوکاسل در مازندران


مدیرکل دامپزشکی مازندران از پایان مرحله پانزدهم طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در این استان خبر داد و گفت: - واکسیناسیون بیش از 2.

3 میلیون قطعه طیور بومی مازندران علیه نیوکاسل ساری- مدیرکل دامپزشکی مازندران از پایان مرحله پانزدهم طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در این استان خبر داد و گفت: بیش از 2.

3 میلیون قطعه طیور واکسینه شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپورکاظمی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اهمیت کنترل بیماری های واگیردار طیور اظهار کرد: با توجه به جایگاه مازندران در صنعت طیور کشور، کنترل بیماری های طیور بومی و روستایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و می تواند نقش مؤثری در کاهش خطر انتقال بیماری به واحدهای پرورش طیور صنعتی داشته باشد.

وی افزود: در قالب مرحله پانزدهم طرح ملی و رایگان واکسیناسیون علیه بیماری نیوکاسل، در مجموع 2 میلیون و 391 هزار و 495 قطعه طیور بومی روستایی در نقاط مختلف استان واکسینه شدند که این میزان معادل 96 درصد هدف تعیین شده برای این مرحله است.

مدیرکل دامپزشکی مازندران هدف از اجرای این طرح را کاهش شیوع و کانون های بیماری نیوکاسل، حفاظت از جمعیت طیور بومی و کمک به معیشت خانوارهای روستایی عنوان کرد و گفت: این عملیات با حضور


برچسب ها: مدیرکل دامپزشکی مازندران - واکسیناسیون - طیور بومی - مازندران - طیور - طرح ملی واکسیناسیون - واکسیناسیون رایگان
آخرین اخبار سرویس:

واکسیناسیون 2.3 میلیون قطعه طیور بومی علیه نیوکاسل در مازندران

واکسیناسیون 2.3 میلیون قطعه طیور بومی علیه نیوکاسل در مازندران