مطالب مرتبط:
محکومیت 932 میلیون تومانی قاچاقچیان سیگار در ورامین
سیگار کشیدن مجید واشقانی و اردشیر رستمی در برنامه «رُک» جنجالی شد + عکس
کشف محموله 10 میلیارد ریالی داروی غیرمجاز و سیگار قاچاق در بناب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 10:152026-09-21سياسي

وقتی یک نخ سیگار فقط یک نخ سیگار نیست


کشیدن یا مکیدن، مسئله این است» از همین نقطه مخاطب را به تأمل دعوت می کند: شاید برای شناخت یک پدیده، کافی نباشد فقط درباره خوب یا بد بودن آن قضاوت کنیم؛ - سیگار؛ خوب، بد، زشت: کشیدن یا مکیدن، مسئله این است از همین نقطه مخاطب را به تأمل دعوت می کند: شاید برای شناخت یک پدیده، کافی نباشد فقط درباره خوب یا بد بودن آن قضاوت کنیم؛ گاهی لازم است بفهمیم چرا انسان ها به آن معنا می دهند.

این کتاب تلاشی است برای دیدن سیگار نه فقط به عنوان یک محصول، بلکه به عنوان پدیده ای که در طول زمان با بخشی از تجربه فرهنگی و اجتماعی انسان معاصر گره خورده است.

عصر ایران؛ امیر صدرا صیام- سیگار برای دهه ها یکی از آشناترین و در عین حال بحث برانگیزترین اشیای زندگی روزمره انسان بوده است؛ محصولی که از یک سو با هشدارهای پزشکی، محدودیت های قانونی و آگاهی عمومی درباره پیامدهای مصرف آن مواجه است و از سوی دیگر همچنان در فرهنگ، رسانه، ادبیات و مناسبات اجتماعی حضور دارد.

کتاب سیگار؛ خوب، بد، زشت: کشیدن یا مکیدن، مسئله این است نوشته حمید موذنی تلاش می کند این پدیده را فراتر از چارچوب معمول پزشکی بررسی کند و به این پرسش بپردازد که چرا سیگار توانسته چنین جایگاه ماندگاری در زندگی و تخیل انسان معاصر پیدا کند.


برچسب ها: سیگار - پدیده - انسان - زندگی روزمره - شناخت - قضاوت - مخاطب
آخرین اخبار سرویس:

وقتی یک نخ سیگار فقط یک نخ سیگار نیست

وقتی یک نخ سیگار فقط یک نخ سیگار نیست