مطالب مرتبط:
وزیر کار: شیوه عرضه کالابرگ تغییر نمی کند
وزیر کار: شیوه عرضه کالابرگ تغییر نمی کند
وزیر کار: شیوه عرضه کالابرگ تغییر نمی کند
وزیر کار تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ را رد کرد
وزیر کار: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 شهریور 1405 ساعت 17:502026-08-28اقتصادي

پاسخ وزیر کار درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ


میدری صحت اخبار منتشرشده درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ را تکذیب کرد و گفت: تغییر سیاست در برنامه وزارتخانه و دولت نیست.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ احمد میدری در جریان سفر توسعه منطقه ای خود به استان فارس و پس از بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای کازرون، در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی صحت اخبار منتشرشده درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ، این موضوع را تکذیب کرد و گفت: تغییر سیاست در برنامه وزارتخانه و دولت نیست.

وی تصریح کرد: فروشگاه های بزرگ و کوچک همچنان عرضه کننده کالاهای مشمول کالابرگ هستند و سیاست دولت در این زمینه تغییر نکرده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سخنان اخیر خود درباره فروشگاه های بزرگ گفت: من گفته بودم فروشگاه های بزرگ حاضرند کالا را عرضه کنند و دو ماه بعد پول آن را دریافت کنند؛ این موضوع می تواند برای دولت آسان تر باشد، اما اعتقاد رییس جمهور و خود من این است که باید از همه فروشگاه ها حمایت کنیم و سیاست درست را تغییر ندهیم.

میدری افزود: بخشی از این صحبت ها جدا و منتشر شد و نگرانی هایی را در میان مردم ایجاد کرد، در حالی که چنین تغییری در سیاست دولت وجود ندارد.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در جریان سفر به این شهرستان اظهار کرد: کلنگ زنی مرکز نگهداری معلولین با کمک خیرین از جمله طرح


برچسب ها: فروشگاه های بزرگ - تغییر - کالابرگ - کالا - مرکز آموزش فنی و حرفه ای - فروشگاه - عرضه
آخرین اخبار سرویس:

پاسخ وزیر کار درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ

پاسخ وزیر کار درباره تغییر شیوه عرضه کالابرگ