مطالب مرتبط:
از خشکناب تا جاودانگی؛ روایت زندگی و شعر استاد شهریار
بمناسبت روز شعر و ادب فارسی/ روز بزرگداشت محمدحسن شهریار
خانه پدری استاد شهریار در خشکناب احیا شد؛ روستایی که هنوز با شعر «حیدربابا» نفس می کشد
پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت روز شعر و ادب پارسی: شهریار پیونددهنده هویت ایرانی، فرهنگ اسلامی و مردم بود
پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت روز شعر و ادب فارسی: شهریار توانست شعر را از حصار محافل ادبی به میان مردم ببرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 شهریور 1405 ساعت 09:102026-09-18فرهنگي

دوزبانگی شهریار چگونه به شعر او غنا بخشید؟


دوزبانگی شهریار و تسلط او بر میراث ادبی فارسی و ترکی آذری، این امکان را برای او فراهم کرد که از ظرفیت های فرهنگی و ادبی هر دو زبان در شعر خود بهره بگیرد و جهانی شعری شکل دهد که در هر دو زبان، - یک شاعر و پژوهشگر ادبی پاسخ داد دوزبانگی شهریار چگونه به شعر او غنا بخشید؟ خراسان رضوی (ایسنا) - یک شاعر و پژوهشگر ادبی گفت: دوزبانگی شهریار و تسلط او بر میراث ادبی فارسی و ترکی آذری، این امکان را برای او فراهم کرد که از ظرفیت های فرهنگی و ادبی هر دو زبان در شعر خود بهره بگیرد و جهانی شعری شکل دهد که در هر دو زبان، عمیق و سرشار از عاطفه و احساس است.

یوسف بینا در گفت وگو با ایسنا، درباره دوزبانه بودن شهریار و تأثیر آن بر جهان شعری این شاعر اظهار کرد: شهریار هم در شعر فارسی یکی از بزرگ ترین شاعران معاصر ایران است و هم در ادبیات ترکی آذری جایگاه ویژه ای دارد و به دلیل تسلط بر میراث ادبی چند زبان، توانسته از ظرفیت های فرهنگی و ادبی آن ها در شعر خود بهره بگیرد.

وی افزود: شهریار در شعر فارسی یکی از بزرگ ترین شاعران معاصر ایران است و متخصصان شعر ترکی نیز او را در این زبان از چهره های مهم ادبیات معاصر ترکی آذری می دانند.

به ویژه با منظومه حیدربابایه سلام که در زبان ترکی با همین عنوان شناخته می شود، یکی از درخشان ترین شعرهای ادبیات ترکی آذری را سروده


برچسب ها: زبان - شهریار - ادبی - شعر - شاعر - فارسی - میراث
آخرین اخبار سرویس:

دوزبانگی شهریار چگونه به شعر او غنا بخشید؟

دوزبانگی شهریار چگونه به شعر او غنا بخشید؟