مطالب مرتبط:
عاصم منیر فرمانده کل هر سه نیروی نظامی پاکستان شد
اعطای اختیارات و مصونیت کامل پارلمان پاکستان به عاصم منیر
تازه ترین خبر های جنگ| العربیه: عراقچی اخیراً با عاصم منیر گفت و گو کرده
از رسانه ها/ملت ها برای حاکم کردن قانون بر جهان به صحنه بیایند
ویدئو| تیزر فیلم کوتاه «این صداها واقعی ست» منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 شهریور 1405 ساعت 15:202026-09-05بين الملل

عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟


پارلمان پاکستان با تصویب قوانین جدید، اختیارات فرمانده ارشد نظامی این کشور را گسترش داد.

این بازنگری در ساختار فرماندهی نظامی، در حالی نفوذ نیروی زمینی را در ساختار قدرت تثبیت می کند که با واکنش و انتقاد برخی ناظران نسبت به تضعیف نظارت غیرنظامی بر .

- به گزارش تابناک؛ شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان با همراهی پارلمان این کشور در اواخر اوت، قانون نیرو های دفاعی پاکستان 2026 و متمم قانون مرجع فرماندهی ملی 20110 را به تصویب رساند.

این قوانین که در بازه زمانی بسیار کوتاهی به تصویب رسیدند، ابعاد اجرایی و اختیارات حقوقی منصب جدید فرمانده نیرو های دفاعی (CDF) را مشخص می کنند؛ منصبی که متعاقب متمم 27 قانون اساسی در نوامبر سال گذشته ایجاد شده بود.

به گزارش الجزیره بر اساس قوانین جدید، جایگاه قدیمی رییس کمیته رؤسای ستاد مشترک (CJCSC) که از سال 1976 وظیفه هماهنگی میان نیرو های سه گانه را بر عهده داشت، به طور کامل منحل شد.

در جایگاه آن، ستاد فرماندهی نیرو های دفاعی (DFHQ) به ریاست عاصم منیر، مارشال ارشد و رییس ستاد نیروی زمینی پاکستان تشکیل شد که اختیارات عملیاتی و کنترل کامل نیرو های مسلح سه گانه را در اختیار دارد.

بر خلاف جایگاه پیشین که صرفاً جنبه هماهنگ کننده و تشریفاتی داشت، فرمانده جدید نیرو های دفاعی اکنون بر اساس قانون، پاسخگوی فرمانده


برچسب ها: پاکستان - فرمانده - قوانین - فرماندهی - نیرو - نخست وزیر پاکستان - اختیارات
آخرین اخبار سرویس:

عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟