مطالب مرتبط:
نیویورک تایمز: هشدار اطلاعاتی آمریکا درباره سرقت اطلاعات توسط چین در پی فروش جنگنده های اف-35 به عربستان سعودی
آمریکا مجوز فروش جنگنده های F-35 به عربستان را صادر کرد
نگرانی از چین، بهانه تازه آمریکا برای فروش اف-35 به عربستان
آمریکا 48 جنگنده F35 به عربستان می فروشد
ادعای رویترز: مقامات آمریکایی با نمایندگان انصارالله یمن دیدار کردند/ یمنی ها گفته اند قصدی برای حمله به کشتی های آمریکایی ندارند و به آتش بس 2025 با آمریکا پایبندند و به کشتی های اسراییل یا کشتی های تجاری دیگر به جز کشتی های عربستان، حمله نخواهند کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 شهریور 1405 ساعت 21:552026-09-17بين الملل

وزارت خارجه آمریکا با فروش 48 فروند جنگنده اف-35 به عربستان موافقت کرد


وزارت خارجه آمریکا در وب سایت رسمی خود از موافقت با یک معامله فروش تسلیحاتی به عربستان سعودی خبر داد که شامل جنگنده های «اف-35 لایتنینگ 2» و طیف گسترده ای از تجهیزات و خدمات مرتبط با آن به ارزش کلی برآوردی 24.

- وزارت خارجه آمریکا در وب سایت رسمی خود از موافقت با یک معامله فروش تسلیحاتی به عربستان سعودی خبر داد که شامل جنگنده های اف-35 لایتنینگ 2 و طیف گسترده ای از تجهیزات و خدمات مرتبط با آن به ارزش کلی برآوردی 24.

3 میلیارد دلار است.

وزارت خارجه آمریکا از موافقت با فروش 48 فروند جنگنده اف-35 لایتنینگ 2 به عربستان سعودی به همراه مجموعه ای گسترده از تجهیزات و خدمات مرتبط با ارزش برآوردی 24.

3 میلیارد دلار خبر داد.

وزارت خارجه آمریکا در وب سایت رسمی خود از موافقت با یک معامله فروش تسلیحاتی به عربستان سعودی خبر داد که شامل جنگنده های اف-35 لایتنینگ 2 و طیف گسترده ای از تجهیزات و خدمات مرتبط با آن به ارزش کلی برآوردی 24.

3 میلیارد دلار است.

بر اساس این معامله پیشنهادی، عربستان خواستار خرید 48 فروند جنگنده F-35A با قابلیت برخاست و فرود متعارف، به همراه 49 موتور از نوع Pratt & Whitney F135-PW-100 شده است که 48 موتور برای جنگنده ها و یک موتور نیز به عنوان ذخیره در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: وزارت خارجه آمریکا - وزارت خارجه - عربستان سعودی - عربستان - معامله فروش - موافقت - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

وزارت خارجه آمریکا با فروش 48 فروند جنگنده اف-35 به عربستان موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا با فروش 48 فروند جنگنده اف-35 به عربستان موافقت کرد