مطالب مرتبط:
آندونی ایرائولا: پیروزی در این استادیوم بسیار سخت است؛
برنامه قطعی برق کرمانشاه دوشنبه 30 شهریور 1405 +جدول زمان بندی دقیق خاموشی کرمانشاه  
مهار برداشت های غیرمجاز آب در اصفهان با ساماندهی چاه های متروکه برقی
صفحه اول روزنامه های کرمانشاه دوشنبه سی ام شهریور ماه
معاون عمرانی فرماندار عسلویه: سرویس های مدارس ساماندهی می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 17:052026-09-21اقتصادي

استادیوم 15 خرداد کرمانشاه ساماندهی می شود


رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه از واگذاری استادیوم 15 خرداد کرمانشاه به بخش خصوصی خبر داد و گفت: سرمایه گذار این مجموعه متعهد شده حدود 28 میلیارد تومان برای مرمت و بهسازی این استادیوم هزینه کند.

- استادیوم 15 خرداد کرمانشاه ساماندهی می شود کرمانشاه (ایسنا) - رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه از واگذاری استادیوم 15 خرداد کرمانشاه به بخش خصوصی خبر داد و گفت: سرمایه گذار این مجموعه متعهد شده حدود 28 میلیارد تومان برای مرمت و بهسازی این استادیوم هزینه کند.

بهمن اختیاری، روز دوشنبه(30 شهریور) در نشستی خبری اظهار کرد: فرآیندهای اداری واگذاری استادیوم 15 خرداد به بخش خصوصی در حال انجام است و بر اساس توافق صورت گرفته، سرمایه گذار باید حدود 28 میلیارد تومان برای مرمت و بهسازی این مجموعه هزینه کند.

وی افزود: رفع مشکلات چمن، نور، سکوها و سایر بخش های فرعی استادیوم از جمله اقداماتی است که باید در جریان این واگذاری انجام شود.

اختیاری مدت واگذاری استادیوم 15 خرداد به سرمایه گذار را 14 سال اعلام کرد و گفت: امیدواریم با انجام این اقدامات، این استادیوم به شرایط مناسبی برای میزبانی از مسابقات ورزشی برسد.

وی با اشاره به وضعیت سایر ورزشگاه های شهر کرمانشاه، گفت: در حال حاضر ورزشگاهی در سطح استان نداریم که از نظر امکانات و استان


برچسب ها: استادیوم - کرمانشاه - میلیارد تومان - اداره ورزش و جوانان - 15 خرداد - سرمایه گذار - شهرستان کرمانشاه
آخرین اخبار سرویس:

استادیوم 15 خرداد کرمانشاه ساماندهی می شود

استادیوم 15 خرداد کرمانشاه ساماندهی می شود