مطالب مرتبط:
خبر فوری دیپلماسی منطقه | الجزیره از سفر قریب الوقوع فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد؛ عاصم منیر طی 48 ساعت آینده وارد می شود / هدف از سفر، فعال سازی مجدد میانجی گری میان ایران و آمریکا پس از وقفه چندماهه است
شبکه سعودی: فرمانده ارتش پاکستان با پیام آمریکا به تهران می آید
فیلم / رونمایی ارتش آمریکا از سلاح ضدپهپاد قابل بازیابی
ارتش تروریستی آمریکا از ادامه تعرض به کشتی های مربوط به ایران خبر داد
امیدواریم سفارت آمریکا با این 10 ورزشکار مساعدت داشته باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 شهریور 1405 ساعت 10:002026-08-24اقتصادي

ارتش آمریکا بدون دستکش شد؟


یک فناوری جدید ارتش آمریکا قرار است مشکل همیشگی سربازان در سرمای شدید را حل کند؛ گرم نگه داشتن انگشتان بدون پوشیدن دستکش.

-  ارتش آمریکا در حال توسعه دستگاهی است که می تواند دست و انگشتان سربازان را در سرمای شدید گرم نگه دارد، بدون اینکه آنها مجبور به پوشیدن دستکش های ضخیم باشند؛ نمونه اولیه این فناوری در آزمایشی در آلاسکا توانسته مهارت حرکتی دست را در برخی موارد تا 50 درصد افزایش دهد.

به گزارش فرارو، این دستگاه که Personal Heating Dexterity Device نام دارد، حاصل حدود یک دهه تحقیق جان کاستلانی، فیزیولوژیست پژوهشی مؤسسه تحقیقات پزشکی و زیست محیطی ارتش آمریکا (USARIEM) و تیم اوست.

ایده اصلی ساده است: به جای گرم کردن مستقیم دست، ساعد گرم می شود تا جریان خون گرم بیشتری به انگشتان برسد.

مشکل از آنجا شروع می شود که سرما علاوه بر کاهش دمای انگشتان، توانایی انجام حرکات دقیق را نیز مختل می کند.

از سوی دیگر، دستکش های ضخیم هم اگرچه از دست در برابر سرما محافظت می کنند، اما انجام کارهای ظریف را دشوارتر می کنند؛ مسئله ای که برای سربازانی که باید با تجهیزات کار کنند یا مهمات بارگذاری کنند، اهمیت زیادی دارد.

پژوهشگران پیش از ساخت نمونه نهایی، این ایده را در آزمایش های کنترل شده بررسی کردند.


برچسب ها: ارتش آمریکا - دست - آمریکا - دستکش - سرمای شدید - ارتش - گرم
آخرین اخبار سرویس:

ارتش آمریکا بدون دستکش شد؟

ارتش آمریکا بدون دستکش شد؟