مطالب مرتبط:
اینفوگرافی/رمزگشایی از «روز D» ترامپ؛ D-Day یعنی چه و چرا آمریکا آن را برای فشار اقتصادی علیه ایران به کار برد؟ / از عملیات نرماندی تا «D-Day اقتصادی»؛ ماجرای روز سرنوشت ساز چیست؟
دشمنی آمریکا با ملت ایران ریشه در اسلام انقلابی دارد/ فشار اقتصادی و اغتشاش؛ دو مسیر دشمن برای دین زدایی است
فایننشال تایمز: چین، برنده پنهان جنگ آمریکا و ایران؟
چین: تحریم های آمریکا علیه ایران نظم اقتصادی جهان را تهدید می کند
تحریم های آمریکا علیه ایران نظم اقتصادی جهان را تهدید می کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 11:152026-08-30بين الملل

فایننشال تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید


فایننشال تایمز گزارش داده است که کارزار تازه واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی ایران، اکنون یکی از مهم ترین شریان های تجاری تهران در دبی را هدف گرفته است؛ - به گزارش سرویس بین الملل، فایننشال تایمز در گزارشی به بررسی گسترش کارزار فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران و تأثیر آن بر تجارت سنتی و شبکه های مالی تهران در دبی پرداخت و نوشت: در امتداد آبراه اصلی در قلب تجاری قدیمی دبی، اسکله های طولانی که زمانی محل تجارت دریایی تاریخی این شهر با ایران بودند، اکنون عمدتاً متروکه اند.

فعالیت کشتیرانی مرتبط با لنج ها، شناورهای چوبی که طی دهه ها کالاها را از خور دبی به بنادر ایران منتقل می کردند، به وضوح کاهش یافته است.

کمی پایین تر از مسیر آبراه، قایق های ماهیگیری به اسکله ها بسته شده اند، اما یکی از معدود خدمه ای که هنوز در آنجا حضور دارند، گفت دیگر اجازه ندارند وارد آب های خلیج شوند.

یک پایانه اختصاصی برای تردد لنج ها در دهانه خور، نشانه های بیشتری از فعالیت را نشان می داد؛ در هنگام غروب، لیفتراک ها و جرثقیل ها مشغول بارگیری پالت ها و کانتینرهای کوچک بر روی حدود 12 کشتی بودند.

اما یک نگهبان امنیتی گفت این شناورها عازم عمان و هند هستند.


برچسب ها: فایننشال تایمز - ایران - فشار اقتصادی - اقتصادی - گزارش - دبی - تایمز
آخرین اخبار سرویس:

فایننشال تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید

فایننشال تایمز: فشار اقتصادی آمریکا به قلب تجارت ایران در دبی رسید