مطالب مرتبط:
ایرنا: افزایش هزینه های زندگی، ازدواج را برای بخشی از جوانان به تصمیمی دشوار تبدیل کرده/ تأکید بر ازدواج آسان دیگر صرفاً یک توصیه فرهنگی نیست، به مسئله ای اجتماعی تبدیل شده است
شفیعی: سرمایه گذاری برای هنر، سرمایه گذاری برای افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت هویت ملی و دینی است
بازنشستگان تامین اجتماعی همواه اولویت آخر هستند/ هم در واریز هم در افزایش
افزایش 12 هزار میلیارد تومانی تسهیلات مشاغل خانگی/ تأکید بر ایجاد زنجیره ارزش برای هنرمندان
امام جمعه یزد : جامعه نیازمند افزایش وقف های دینی و قرآنی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 12:002026-09-03پزشكي

افزایش تعداد فارغ التحصیلان بدون توجه به نیاز جامعه، ارزش اجتماعی ایجاد نمی کند


رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر ضرورت حرکت دانشگاه ها به سمت «علم نافع» گفت: دانشگاه باید نیازهای جامعه را شناسایی کند و آموزش و پژوهش خود را در مسیر ارائه راه حل برای مشکلات و نیازهای واقعی مردم قرار دهد.

- رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: افزایش تعداد فارغ التحصیلان بدون توجه به نیاز جامعه، ارزش اجتماعی ایجاد نمی کند رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر ضرورت حرکت دانشگاه ها به سمت علم نافع گفت: دانشگاه باید نیازهای جامعه را شناسایی کند و آموزش و پژوهش خود را در مسیر ارائه راه حل برای مشکلات و نیازهای واقعی مردم قرار دهد.

محمداسماعیل قیداری در مراسم رونمایی از داروی سیترولیز-K در بیمارستان لبافی نژاد با اشاره به تغییر مأموریت دانشگاه ها در نسل های مختلف دانشگاهی گفت: ماموریت دانشگاه مانند گذشته، توانمندسازی جامعه است، اما امروز توانمندسازی جامعه صرفاً از مسیر آموزش و تولید دانش نمی گذرد، بلکه دانشگاه باید بتواند مسائل و نیازهای جامعه را شناسایی و برای حل آنها اقدام کند.

وی افزود: دانشگاه امروز باید مولد علم نافع باشد؛ یعنی علمی تولید کند که به سلامت بیشتر، بهبود کیفیت زندگی و کاهش مشکلات مردم منجر شود.


برچسب ها: دانشگاه - رییس دانشگاه علوم پزشکی - علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - رییس دانشگاه - دانشگاه علوم - علوم پزشکی
آخرین اخبار سرویس:

افزایش تعداد فارغ التحصیلان بدون توجه به نیاز جامعه، ارزش اجتماعی ایجاد نمی کند

افزایش تعداد فارغ التحصیلان بدون توجه به نیاز جامعه، ارزش اجتماعی ایجاد نمی کند