مطالب مرتبط:
اگر دوباره جنگ شود، اینترنت قطع می شود؟
ایندیپندنت: دولت ترامپ حقوق خانواده کشته شدگان جنگ ایران را قطع کرد
آکسیوس: دولت ترامپ در حال تدوین طرح خاورمیانه پس از جنگ است
روایت پورمحمدی از تصمیمات اقتصادی دولت در ایام جنگ
کالابرگ در برزخ وعده های دولت؛ آقای عارف! قیمت ها دقیقا باید چقدر بالا برود تا مبلغ کالابرگ بیشتر شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 شهریور 1405 ساعت 05:502026-09-06سياسي

ایمانی: در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم/جنگ اجرای برخی وعده های دولت را دشوار کرد


فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه وقتی شرایط امنیتی بهتر می شود، باید تا حد امکان دسترسی به اینترنت آزاد شود، تصریح کرد: ما در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم؛ - ایمانی: در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم/جنگ اجرای برخی وعده های دولت را دشوار کرد فعال سیاسی اصولگرا با تاکید بر اینکه وقتی شرایط امنیتی بهتر می شود، باید تا حد امکان دسترسی به اینترنت آزاد شود، تصریح کرد: ما در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم؛ برخی افراط می کنند و می گویند باید غیر از سایت های داخلی، اینترنت کاملاً قطع باشد و برخی هم تفریط می کنند و می گویند اینترنت حتی در شرایط جنگ و بمباران هم باید باز باشد.

ناصر ایمانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تأثیر جنگ های 12 روزه و 40 روزه بر روند اجرای وعده های انتخاباتی رییس جمهوری، اظهار کرد: این دو جنگ تأثیر بسیاری بر نظم کشور و روند حکمرانی داشت و به لحاظ اقتصادی و سیاسی نیز تغییرات بزرگی ایجاد کرد.

هر رییس دولت دیگری هم که بود، برایش میسر نبود بتواند تمامی وعده هایش را عملی کند و از این جهت نباید بر این دولت خرده گرفت.

اینکه این دولت یا هر دولت دیگری که در زمان جنگ حضور دارد، چه اقداماتی می توانست انجام دهد و چه اقداماتی انجام نداده است، مطلب دیگری است و بحث دیگری می طلبد.


برچسب ها: اینترنت - فعال سیاسی اصولگرا - دسترسی به اینترنت - افراط - وعده های دولت - فعال سیاسی - وعده های انتخاباتی
آخرین اخبار سرویس:

ایمانی: در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم/جنگ اجرای برخی وعده های دولت را دشوار کرد

ایمانی: در قبال اینترنت دچار افراط و تفریط هستیم/جنگ اجرای برخی وعده های دولت را دشوار کرد