مطالب مرتبط:
مطالبه 4میلیارد و 100میلیون یورویی تامین کنندگان کالاهای اساسی از دولت
ثبات قیمت 12 تا 17 قلم کالای اساسی به مدت شش ماه در تهران
جزییات طرح تثبیت قیمت کالاهای اساسی اعلام شد
پول فروشندگان اقلام کالابرگ چه زمانی پرداخت می شود؟؛ جزییات جدید طرح کالابرگ
نماینده پارلمان: حشد شعبی جزء اساسی ساختار دفاعی عراق است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 شهریور 1405 ساعت 08:252026-09-21اقتصادي

تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم در سمنان؛ کمبودی نداریم


فرماندار سمنان با بیان اینکه اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان تامین شده است، گفت: هیچ کمبودی در انبارهای کالاها وجود ندارد.

- تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم در سمنان؛ کمبودی نداریم سمنان- فرماندار سمنان با بیان اینکه اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم شهرستان تامین شده است، گفت: هیچ کمبودی در انبارهای کالاها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صمیمیان صبح دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سمنان در فرمانداری، اعلام کرد: ساماندهی فعالیت های صنفی، کنترل قیمت کالاهای اساسی و نظارت بر بازار از ارکان مهم این ستاد این.

وی با اشاره به افزایش تعداد واحدهای صنفی در برخی حوزه ها، افزود: صدور مجوزهای صنفی باید متناسب با نیاز شهرستان و در چارچوب ضوابط انجام شود و دستگاه های مرتبط نیز موضوع ساماندهی واحدهای تجاری و آثار آن بر بازار و اقتصاد شهرستان را پیگیری کنند.

فرماندار سمنان همچنین خواستار برگزاری دوره های آموزشی برای فعالان صنوف در زمینه مالیات، ارزش افزوده، استاندارد و نحوه محاسبه قیمت شد و تاکید کرد: آموزش صحیح می تواند از بروز تخلفات و اختلافات در معاملات جلوگیری کند.

صمیمیان با اشاره به اهمیت نظارت بر دریافت و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، توضیح داد: هماهنگی اتاق اصناف، اتحادیه، امور مالیاتی


برچسب ها: کالاهای اساسی - شهرستان - سمنان - فرماندار سمنان - اساسی - فرماندار - اقلام اساسی
آخرین اخبار سرویس:

تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم در سمنان؛ کمبودی نداریم

تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم در سمنان؛ کمبودی نداریم