مطالب مرتبط:
جنگ بر سر ریاست فیفا بالا گرفت/ اینفانتینو در انتظار یک رقیب بزرگ؛ چفرین کنار کشید
حمایت کمیته امداد خراسان رضوی از 212 هزار خانواده | پایان صف انتظار مددجویان با هوشمندسازی شناسایی نیازمندی
گل گهر در فرودگاه زمین گیر شد / سه ساعت انتظار برای شاگردان رحمتی / برنامه آماده سازی سیرجانی ها به هم ریخت
چشم انتظار ظهور؛ روایت مهرورزی در رباعی های جدید محمدکاظم شهرام
رشد تقاضا برای پول نقد در اروپا به دلیل نگرانی از جنگ و حملات سایبری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 شهریور 1405 ساعت 11:052026-08-25فرهنگي

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ


ماه هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب آورِ «جنگ عجیب» در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می رود: علاوه بر 14 دفترچه فلسفی انباشته از پیش نویس های اولیه کتاب «هستی و نیستی»، - ماه هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب آورِ جنگ عجیب در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می رود: علاوه بر 14 دفترچه فلسفی انباشته از پیش نویس های اولیه کتاب هستی و نیستی ، سیل روزانه ای از نامه ها به مادرش، به سیمون دو بووار و به معشوقه اش تانیا و همچنین پیش نویس اولیه رمانش سن عقل در این دوران نوشته شد.

در مجموع، یک میلیون کلمه.

به گزارش ایسنا پریا حیدری - مترجم و مدرس - در نوشتاری به کتاب روزنوشت های جنگ کذایی ِ ژان پل سارتر پرداخته و نوشته است: انتشار روزنوشت های جنگ کذایی ِ ژان پل سارتر با ترجمه فرزام امین صالحی و از سوی نشر خوب، گوهری پنهان از کارنامه فکری و شخصی این فیلسوف نامدار فرانسوی را آشکار می کند؛ متونی که در فاصله سال های 1939 تا 1940 و هم زمان با روزهای رکود و ملال آورِ موسوم به جنگ عجیب در پایگاه هواشناسی ارتش در آلزاس به رشته تحریر درآمده اند.

سارترِ غیرنظامی و فردگرا، دور از هرگونه قهرمان بازی یا حس میهن پرستانه افراطی، جنگ را فرصتی طلایی یافت تا با فراغ بالی بی نظیر، روزانه 10 تا 11 ساع


برچسب ها: ژان پل سارتر - جنگ - دوران - میلیون - نویس - اضطراب - خلاقیت
آخرین اخبار سرویس:

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ