مطالب مرتبط:
3 ایرانی در میان برترین های والیبال قهرمانی نوجوانان جهان/ حضرتی ارزشمندترین بازیکن شد
قهرمانی جهان: سه ایرانی در تیم رویایی
خوش عکس ترین کهکشان جهان در عکس روز ناسا
خوش عکس ترین کهکشان جهان در عکس روز ناسا
خوش عکس ترین کهکشان جهان در عکس روز ناسا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 8 شهریور 1405 ساعت 18:052026-08-30فناوري

بیش از 30 درصد دامنه های پربازدید جهان برای ایرانی ها در دسترس نیست! + عکس


بهزاد اکبری معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار نتایج پایش 24 ساعته دسترسی کاربران ایرانی به حدود 700 هزار دامنه پربازدید جهان، - به گزارش جماران، بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس از پایش 24 ساعته دسترسی کاربران ایرانی به حدود 700 هزار دامنه پربازدید جهان خبر داد.

اکبری با انتشار تصویری از نتایج این پایش نوشت: ما به طور 24 ساعته، دسترسی به حدود 700/000 دامنه پربازدید دنیا را بررسی می کنیم، در شکل زیر نتایج 24 ساعت گذشته را می بینید: بیش از 30 درصد دامنه ها بر روی کاربران ایرانی بسته است، محدودیت ناشی از اثر فیلترینگ را هم به این عدد اضافه کنیم نتیجه آزار دهنده می شود!! بر اساس داده های منتشرشده در این تصویر، از مجموع حدود 700 هزار دامنه بررسی شده، دسترسی به 483 هزار و 411 دامنه معادل 69.

1 درصد بدون محدودیت گزارش شده است.

در مقابل، 216 هزار و 589 دامنه معادل 30.

9 درصد در دسته دامنه های محدودشده قرار گرفته اند.

این پایش همچنین نشان می دهد 21 هزار و 964 دامنه، معادل 3.

1 درصد، با محدودیت هایی در شبکه خارجی، از جمله محدودیت در زیرساخت شبکه و برخی شبکه های توزیع محتوا (CDN)، مواجه بوده اند.


برچسب ها: کاربران ایرانی - شرکت ارتباطات زیرساخت - معاون وزیر ارتباطات - ارتباطات - دامنه - وزیر ارتباطات - دسترسی
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 30 درصد دامنه های پربازدید جهان برای ایرانی ها در دسترس نیست! + عکس

بیش از 30 درصد دامنه های پربازدید جهان برای ایرانی ها در دسترس نیست! + عکس