مطالب مرتبط:
سخنگوی دولت: برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان هدف گذاری کرده ایم
برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان هدف گذاری کرده ایم
آیا کاهش مصرف انرژی الزاماً نشانه موفقیت است؟
اخبار فوری انرژی و قطع برق | پایان قطعی برق در کشور منوط به بهبود شرایط شبکه و کاهش مصرف شد / معاون وزیر نیرو : خاموشی ها در مناطق مختلف یکسان نیست و تا زمان تثبیت کامل شبکه، محدودیت ها ادامه دارد
چادرملو؛ موفقیت در کاهش مصرف انرژی و افزایش درآمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 شهریور 1405 ساعت 12:002026-09-08اقتصادي

فاطمه مهاجرانی: هدف گذاری دولت برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان


مهاجرانی سخنگوی دولت با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در زمستان از هدف گذاری کاهش 20 درصدی مصرف خبر داد و گفت: با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت رسانه ها، - به گزارش جماران، فاطمه مهاجرانی امروز - 17 شهریور - در نشست بررسی سازوکارهای مدیریت مصرف انرژی با استفاده از ظرفیت شبکه مدیران و مشاوران زن با اشاره به شرایط جنگی و ضرورت مدیریت همزمان مصرف انرژی، سوخت و ظرفیت های رسانه ای کشور اظهار کرد: باید برای مدیریت مصرف انرژی در زمستان برنامه ای روشن، مشخص و قابل اندازه گیری داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه در مدیریت نیز مانند تعلیم و تربیت، افراد باید دقیقاً بدانند چه کاری انجام دهند، گفت: هدف مشخص ما کاهش 20 درصدی مصرف انرژی است و باید این هدف را برای استان های مختلف از جمله اصفهان، لرستان، خوزستان، مازندران و سایر مناطق به صورت مشخص تعریف و برای تحقق آن برنامه ریزی کنیم.

مهاجرانی با اشاره به تجربه اخیر وزارت نیرو در مدیریت مصرف برق افزود: در شرایطی که به دلیل آسیب های واردشده، قطع برق در بخش هایی از جنوب کشور اجتناب ناپذیر شد، با درخواست از مردم برای صرفه جویی، در مدت کوتاهی حدود 1800 مگاوات کاهش مصرف برق ثبت شد.

مردم با خاموش کردن کولرهای غیرضروری و لامپ های اضافی در این پویش مشارکت کردند و نشان دادند تغییر فرهنگ مصرف می ت


برچسب ها: مصرف انرژی - مدیریت مصرف انرژی - مدیریت مصرف - مدیریت - انرژی - مصرف - فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار سرویس:

فاطمه مهاجرانی: هدف گذاری دولت برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان

فاطمه مهاجرانی: هدف گذاری دولت برای کاهش 20 درصدی مصرف انرژی در زمستان