مطالب مرتبط:
مهرماه به نماد وحدت و همبستگی ملی تبدیل می شود
تبدیل پلاک منطقه آزاد به پلاک ملی ارزان شد+ جزییات
فون درلاین: حملات پهپادی روسیه در اروپا به «هنجار جدید» تبدیل شده است
ویدیو: موقعیت خطرناک پرسپولیس که تبدیل به گل نشد
رییس کمیسیون اروپا: حملات پهپادی روسیه به یک هنجار در اروپا تبدیل شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 شهریور 1405 ساعت 19:552026-09-03سياسي

زغال اخته و سماق ارسباران باید به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند


زغال اخته و سماق ارسباران باید با فرآوری، بسته بندی و برندسازی، به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند.

- زغال اخته و سماق ارسباران باید به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند تبریز- استاندار آذربایجان شرقی گفت: زغال اخته و سماق ارسباران باید با فرآوری، بسته بندی و برندسازی، به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست شامگاه پنجشنبه در نخستین جشنواره استانی زغال اخته و سماق ارسباران در تبریز، اظهار کرد: برگزاری جشنواره های معرفی محصولات محلی نباید صرفاً به یک مراسم محدود شود، بلکه هدف اصلی، شناسایی و شکوفایی ظرفیت های شهرستان ها، حمایت از تولیدکنندگان، ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد روستایی است.

ظرفیت های ارسباران نیازمند معرفی و سرمایه گذاری است وی با اشاره به ظرفیت های متنوع آذربایجان شرقی در حوزه های کشاورزی، گردشگری و معدن افزود: منطقه ارسباران علاوه بر ظرفیت های ارزشمند طبیعی و گردشگری، از ذخایر معدنی قابل توجهی برخوردار است و در کنار این ظرفیت ها، پیگیری ثبت جهانی جنگل های ارسباران نیز در دستور کار قرار دارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه هر شهرستان استان دارای محصولات و ظرفیت های منحصربه فردی است، گفت: در شهرستان های کلیبر، خداآفرین و هوراند، زغال اخته و سماق از جایگاه ویژه ای ب


برچسب ها: ارسباران - استاندار آذربایجان شرقی - زغال اخته - آذربایجان شرقی - آذربایجان - زغال - سماق
آخرین اخبار سرویس:

زغال اخته و سماق ارسباران باید به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند

زغال اخته و سماق ارسباران باید به برندهای ملی و صادراتی تبدیل شوند