مطالب مرتبط:
وزیر علوم از بهره برداری 1014 پروژه در سال جاری در استان سمنان خبر داد
افتتاح یا کلنگ زنی 875 پروژه در خراسان جنوبی در هفته دولت
بهره برداری از 70 پروژه عمرانی در فریدونشهر همزمان با هفته دولت
بهره برداری از 11 پروژه بزرگ برق رسانی شهری و روستایی در خراسان رضوی با اعتبار 1615 میلیارد تومانی (31 مرداد 1405)
بهره برداری از 4.5 همت پروژه در برخوار به مناسبت هفته دولت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 شهریور 1405 ساعت 16:252026-08-23اقتصادي

38 پروژه آموزشی گلستان درآستانه بهره برداری؛ 21 پروژه کلنگ زنی می شود


مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان از بهره برداری 38 پروژه آموزشی با 190 کلاس درس تا مهرماه امسال خبر داد و گفت: 21 پروژه جدید نیز با 85 کلاس درس دراستان وارد مرحله اجرا می شود.

- 38 پروژه آموزشی گلستان درآستانه بهره برداری؛ 21 پروژه کلنگ زنی می شود گرگان-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان از بهره برداری 38 پروژه آموزشی با 190 کلاس درس تا مهرماه امسال خبر داد و گفت: 21 پروژه جدید نیز با 85 کلاس درس دراستان وارد مرحله اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید فراهی عصر یکشنبه با اشاره به روند توسعه فضاهای آموزشی استان اظهار کرد: از دهه فجر سال گذشته تا مهرماه امسال، 38 پروژه آموزشی با 190 کلاس درس و اعتباری بالغ بر 445 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

وی افزود: همزمان عملیات اجرایی 21 پروژه آموزشی دیگر با 85 کلاس درس و اعتباری بالغ بر 470 میلیارد تومان آغاز خواهد شد تا بخشی از کمبود سرانه فضای آموزشی استان جبران شود.

فراهی با اشاره به اجرای طرح های توسعه ای در حوزه فضاهای آموزشی گفت: سیاست اصلی در احداث مدارس، توزیع عادلانه فضای آموزشی بر اساس شاخص هایی همچون سرانه، تراکم بالای دانش آموزی، مدارس تخریبی و نیاز مناطق مختلف است و تلاش می کنیم پروژه ها بر مبنای این شاخص ها تعریف و اجرا شوند.


برچسب ها: پروژه آموزشی - بهره برداری - پروژه - کلاس درس - آموزشی - میلیارد تومان - گلستان
آخرین اخبار سرویس:

38 پروژه آموزشی گلستان درآستانه بهره برداری؛ 21 پروژه کلنگ زنی می شود

38 پروژه آموزشی گلستان درآستانه بهره برداری؛ 21 پروژه کلنگ زنی می شود