مطالب مرتبط:
خرازی دادستان قرچک شد/ عتباتی: دادستان باید پناهگاه مردم باشد
رضایتمندی مردم، خط قرمز دادستانی قرچک در دوره جدید است
معیشت مردم باید اولویت نخست دولت باشد
پورمحمدی: معیشت مردم، اولویت اصلی دولت و سازمان برنامه و بودجه است
اقتصاد و معیشت مردم اولویت اصلی است، نه مسائل حاشیه ای
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 شهریور 1405 ساعت 14:552026-08-29سياسي

خرازی: تکریم و پاسخگویی به مردم از اولویت های دادستانی قرچک است


دادستان جدید قرچک با تشریح اولویت های کاری خود، بر قانون مداری، پیشگیری از جرم، حمایت از تولید، صیانت از حقوق عامه و تکریم و پاسخگویی به مردم تأکید کرد.

- خرازی: تکریم و پاسخگویی به مردم از اولویت های دادستانی قرچک است قرچک- دادستان جدید قرچک با تشریح اولویت های کاری خود، بر قانون مداری، پیشگیری از جرم، حمایت از تولید، صیانت از حقوق عامه و تکریم و پاسخگویی به مردم تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی خرازی، ظهر شنبه، در آیین تکریم و معارفه دادستان قرچک، ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت هفته وحدت و هفته دولت اظهار کرد: امیدواریم در این ایام و در مسیر نبوی، با تأسی از اخلاق پیامبر اکرم (ص)، بتوانیم وظایف خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

وی با گرامیداشت یاد و نام شهدای دولت، به ویژه شهیدان رجایی، باهنر و رییسی، همچنین شهدای جنگ 12 روزه و شهدای جنگ رمضان افزود: یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی و به ویژه شهدای دستگاه قضایی باید همواره زنده و گرامی داشته شود.

دادستان جدید قرچک همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جواد جعفرپور از شهدای دادگستری شهرستان قرچک گفت: این شهید والامقام در تیرماه سال 1386 و در زمان خدمت در دادگستری به شهادت رسید و یاد و نام این شهید عزیز را گرامی می داریم.


برچسب ها: پاسخگویی به مردم - دادستان - پاسخگویی - تکریم - اولویت - قرچک - پیامبر اکرم
آخرین اخبار سرویس:

خرازی: تکریم و پاسخگویی به مردم از اولویت های دادستانی قرچک است

خرازی: تکریم و پاسخگویی به مردم از اولویت های دادستانی قرچک است