مطالب مرتبط:
پروژه 973 واحدی نهضت ملی مسکن ایلام تا بهمن تعیین تکلیف می شود
ثبت نام پانزدهمین جشنواره ملی رضوی از 8 شهریور آغاز می شود
تمدید مهلت ثبت نام مسکن استیجاری ویژه زوج های جوان + جزییات
522 واحد مسکن ملی در ایلام تحویل متقاضیان شد
دبیر شورای عالی امنیت ملی هشدار داد: اگر آمریکا شرارتی علیه ایران آغاز کند، بلایی بر منافع نظامی و اقتصادی آن ها خواهیم آورد که در تاریخ ثبت شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 شهریور 1405 ساعت 15:452026-08-28اقتصادي

ثبت نام 2 هزار و 364 نفر در رزن برای نهضت ملی مسکن


رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان های رزن و درگزین گفت: : در شهرستان رزن 2 هزار و 364 نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که از این تعداد 269 نفر تأیید نهایی شده است.

- همدان- رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان های رزن و درگزین گفت: : در شهرستان رزن 2 هزار و 364 نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که از این تعداد 269 نفر تأیید نهایی شده است.

مرتضی نوشادی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شهرستان رزن 2 هزار و 364 نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که از این تعداد 269 نفر تأیید نهایی شده و 895 نفر نیز واجد شرایط شناخته شده اند.

وی افزود: شهرستان رزن از نخستین شهرستان های استان در اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن بوده و پروژه 94 واحدی این شهرستان از جمله پروژه های نمونه استانی محسوب می شود و چند پروژه 27 واحدی در حال اجرا دارد که پیشرفت فیزیکی برخی از آنها به بیش از 80 تا 90 درصد رسیده است.

رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان های رزن و درگزین درباره وضعیت نهضت ملی مسکن در شهر دمق نیز گفت: در این شهر 221 نفر ثبت نام کرده اند که 24 نفر از متقاضیان واجد شرایط در انتظار بررسی و تخصیص پروژه هستند.

نوشادی ادامه داد: در شهر قروه یک هزار و 292 نفر در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که 486 نفر واجد شرایط هستند و زمین تمامی این افراد تحویل داده شده است،


برچسب ها: شهرستان - شهرستان رزن - اداره راه و شهرسازی - ثبت نام - راه و شهرسازی - رزن - پروژه
آخرین اخبار سرویس:

ثبت نام 2 هزار و 364 نفر در رزن برای نهضت ملی مسکن

ثبت نام 2 هزار و 364 نفر در رزن برای نهضت ملی مسکن