مطالب مرتبط:
تصمیم گیری درباره رایگان ماندن مترو و BRT در جلسه شورا
مترو و BRT به صورت دائم رایگان می شود؟
طرح رایگان سازی مترو و اتوبوس دوباره تمدید شد
تمدید دو ماهه رایگان بودن مترو و اتوبوس تندرو تهران
رایگان ماندن بلیت مترو اتوبوس های بی آرتی 2 ماه دیگر تمدید شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 شهریور 1405 ساعت 12:302026-09-13سياسي

تمدید رایگان شدن مترو و BRT


با رأی اعضای شورای شهر تهران، ارائه خدمات رایگان در خطوط مترو و اتوبوس های تندرو، به مدت دو ماه دیگر تمدید شد.

- به گزارش تابناک؛ در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران لایحه تمدید مهلت زمانی ارائه خدمات رایگان حمل و نقل عمومی در خطوط مترو و اتوبوس تندرو روی میز بررسی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت و جعفر تشکری هاشمی عضو شورای شهر تهران در این خصوص اظهار کرد: جلسات مختلفی را در کمیسیون را برگزار کردیم.

باتوجه به نزدیکی مهر ماه و سال تحصیلی و طبق روال سال های گذشته که برای دانش آموزان و دانشجویان دو هفته را رایگان در نظر می گرفتیم، در این لایحه این موضوع را مدنظر قرار دادیم.

وی با ارائه پیشنهادات کمیسیون حمل و نقل شورای شهر گفت: به شهرداری تهران اجازه داده می شود خدمات مذکور در خطوط مترو و اتوبوس تندرو را تا پایان مهر ماه با اعمال ضریب صفر محاسبه و خدمات را ارائه کنند.

از ابتدای آبان ماه ارائه خدمات رایگان مجاز نبوده و تخفیفات صرفا باتوجه به مصوبات ارائه شود.

پیشنهاد ما در کمیسیون ادامه رایگان بودن تا پایان مهر ماه است.

در تبصره دیگر گفتیم شهرداری تهران و شرکت بهره برداری راه آهن و حومه (مترو) و شرکت واحد اتوبوسرانی موظف است براساس مصوبه مربوط به سال 1404 نرخ کرایه بلیط را تعیین کند.


برچسب ها: شورای شهر تهران - شورای شهر - مترو و اتوبوس - شهر تهران - اعضای شورای شهر - خطوط مترو - تهران
آخرین اخبار سرویس:

تمدید رایگان شدن مترو و BRT

تمدید رایگان شدن مترو و BRT