مطالب مرتبط:
ادامه نقض آتش بس در لبنان، رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد
رژیم صهیونیستی با نقض آتش بس جنوب لبنان را هدف حملات هوایی، توپخانه ای و انفجارهای کنترل شده کرد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ نقض آتش بس ادامه دارد
ادامه نقض آتش بس در لبنان
آتش سوزی های گسترده جنگلی در اندونزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 31 مرداد 1405 ساعت 10:102026-08-22بين الملل

نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد


رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

- به گزارش جماران، شبکه المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرک المنصوری را هدف حملات توپخانه ای قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنین اقدام به ایجاد یک انفجار در اطراف شهرک زوطر الشرقیه در جنوب لبنان کردند.

شبکه المیادین همچنین گزارش داد که جنگنده های رژیم صهیونیستی نیز حملات هوایی جدیدی را به اطراف مناطق علی الطاهر و الدبشه در جنوب لبنان انجام دادند.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسراییل است.

در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (11 اسفند 1404) حمله گسترده ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده اند و همچنان بخش هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی گری آمریکا توافق چارچوب امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسراییل و حزب الله عنوان شد.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - لبنان - جنوب لبنان - شبکه المیادین - گزارش - رژیم
آخرین اخبار سرویس:

نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد

نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد