مطالب مرتبط:
پایان هشتمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی کبدی بانوان در ساری
سرمربی تیم ملی پیگیر باقیمانده پاداش 150 میلیاردی/ نماینده قلعه نویی به فدراسیون می رود؟
سرمربی تیم ملی پیگیر باقیمانده پاداش 150 میلیاردی/ نماینده قلعه نویی به فدراسیون می رود؟
گلر تیم ملی به استقلال پیوست
ستاره محبوب تیم ملی پس از جام جهانی در حوزه گردشگری فعال شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 مرداد 1405 ساعت 15:102026-07-23ورزشي

دو نماینده تکواندوی قم در یک قدمی تیم ملی بانوان


دو بانوی تکواندوکار استان قم با عبور از مرحله نخست رقابت های انتخابی تیم ملی، به مرحله دوم این مسابقات صعود کردند.

- قم- دو بانوی تکواندوکار استان قم با عبور از مرحله نخست رقابت های انتخابی تیم ملی، به مرحله دوم این مسابقات صعود کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، پریسا سادات حسینی و فاطمه سهرابی، دو تکواندوکار قمی، با راهیابی به مرحله دوم رقابت های انتخابی تیم ملی بانوان، در جمع مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی قرار گرفتند.

رقابت های مرحله دوم انتخابی با حضور ورزشکاران برگزیده برگزار می شود و نفرات حاضر در این مرحله برای کسب جایگاه در ترکیب نهایی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

اعزام تیم ملی بانوان به مسابقات آزاد جهانی 2026 چین منوط به نتایج این مرحله از رقابت های انتخابی است و ورزشکارانی که عملکرد موفق تری داشته باشند، فرصت حضور در ترکیب اعزامی را به دست خواهند آورد.

دو نماینده استان قم نیز در ادامه این مسیر، با دیگر مدعیان رقابت خواهند کرد تا برای کسب سهمیه حضور در این رویداد جهانی شانس خود را محک بزنند.


برچسب ها: تیم ملی - انتخابی تیم ملی - مرحله - تیم ملی بانوان - انتخابی - مرحله دوم - تکواندوکار
آخرین اخبار سرویس:

دو نماینده تکواندوی قم در یک قدمی تیم ملی بانوان

دو نماینده تکواندوی قم در یک قدمی تیم ملی بانوان