مطالب مرتبط:
بدهی ملی آمریکا برای اولین بار از 40 تریلیون دلار فراتر رفت
بدهی ملی آمریکا برای اولین بار از 40 تریلیون دلار فراتر رفت
عبور بدهی ملی آمریکا از 40 تریلیون دلار برای اولین بار | افزایش این بدهی چه پیامد هایی دارد؟ (29 مرداد 1405)
بدهی ملی آمریکا برای اولین بار از 40 تریلیون دلار فراتر رفت
بدهی آمریکا برای نخستین بار از 40 تریلیون دلار عبور کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 مرداد 1405 ساعت 02:302026-08-20بين الملل

پامپئو: بدهی 40 تریلیون دلاری آمریکا تهدیدی علیه امنیت ملی است


مایک پامپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا عبور بدهی ملی ایالات متحده از مرز 40 تریلیون دلار را رویداد تعیین کننده تیره ای برای همه کسانی توصیف کرد که نگران آینده این کشور هستند.

پامپئو در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: خبر رسیدن بدهی ملی ما به 40 تریلیون دلار، یک رویداد تعیین کننده تیره برای هر کسی است که به آینده کشورمان اهمیت می دهد.

این فقط یک بحران مالی نیست، بلکه تهدیدی علیه امنیت ملی ماست.

وظیفه ما در قبال نسل آینده این است که این وضعیت را اصلاح کنیم.

اظهارات پامپئو پس از آن مطرح شد که وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه، 18 اوت 2026 اعلام کرد مجموع بدهی فدرال برای نخستین بار در تاریخ از آستانه 40 تریلیون دلار فراتر رفته و به 40٫047 تریلیون دلار رسیده است.

این بدهی شامل 32٫27 تریلیون دلار بدهی در اختیار عموم و 7٫78 تریلیون دلار بدهی در اختیار نهادهای دولتی است.

بدهی ملی آمریکا در دهه گذشته شتابی بی سابقه گرفته است؛ به گونه ای که از زمان آغاز به کار دونالد ترامپ در سال 2017، زمانی که بدهی حدود 19٫95 تریلیون دلار بود، دو برابر شده است.

مرز 39 تریلیون دلار در مارس گذشته شکسته شد؛ به این معنا که بدهی تنها طی پنج ماه، یک تریلیون دلار افزایش یافته است.


برچسب ها: پامپئو - آمریکا - ایالات متحده - وزارت خزانه داری آمریکا - بدهی - آینده - وزیر خارجه
آخرین اخبار سرویس:

پامپئو: بدهی 40 تریلیون دلاری آمریکا تهدیدی علیه امنیت ملی است

پامپئو: بدهی 40 تریلیون دلاری آمریکا تهدیدی علیه امنیت ملی است