مطالب مرتبط:
خالقی: خون تازه صنعت قطعه از رگ شرکت های دانش بنیان می گذرد
80 شرکت دانش بنیان با حمایت پارک فاوا در جیتکس دبی حضور یافتند
خالقی: خون تازه صنعت قطعه از رگ شرکت های دانش بنیان می گذرد
خالقی: خون تازه صنعت قطعه از رگ شرکت های دانش بنیان می گذرد
رشد 166 درصدی پرداخت تسهیلات به دانش بنیان ها در 3 ماه نخست 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 مرداد 1405 ساعت 22:202026-07-26اقتصادي

لزوم توسعه دامپروری صنعتی دانش بنیان در مازندران


سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر ضرورت توسعه دامپروری صنعتی و دانش بنیان، گفت: بهره گیری از ظرفیت مراکز تحقیقاتی و انتقال یافته های پژوهشی به عرصه تولید، - ساری- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر ضرورت توسعه دامپروری صنعتی و دانش بنیان، گفت: بهره گیری از ظرفیت مراکز تحقیقاتی و انتقال یافته های پژوهشی به عرصه تولید، مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله تیموری شامگاه یکشنبه در نشست با فعالان بخش دامپروری سوادکوه توسعه دامپروری صنعتی مبتنی بر دانش و پژوهش را از اولویت های بخش کشاورزی استان برشمرد و بر تقویت ارتباط میان مراکز تحقیقاتی و واحدهای تولیدی تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی ساختار تولید در بخش دامپروری اظهار کرد: حرکت به سمت دامپروری صنعتی و دانش بنیان، ضرورتی اجتناب ناپذیر برای افزایش بهره وری و ارتقای کیفیت تولیدات دامی است و این هدف بدون استفاده از یافته های علمی و پژوهشی محقق نخواهد شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: انتقال سریع نتایج تحقیقات کاربردی به واحدهای تولیدی، ضمن کاهش هزینه های تولید، زمینه افزایش بهره وری، بهبود کیفیت محصولات و ارتقای توان رقابتی تولیدکنندگان را فراهم می کند.


برچسب ها: دامپروری - مراکز تحقیقاتی - دانش بنیان - سازمان جهاد کشاورزی - کشاورزی مازندران - وری - تولید
آخرین اخبار سرویس:

لزوم توسعه دامپروری صنعتی دانش بنیان در مازندران

لزوم توسعه دامپروری صنعتی دانش بنیان در مازندران