مطالب مرتبط:
آغاز به کار نخستین مرکز رشد نوجوان کشور در ایرانداک
پیگیری اجرای مناسب سازی فرودگاه های کشور برای افراد دارای معلولیت
سلگی: 16 هزار دستگاه نشاکاری برنج در کشور فعال شد
کاهش دما در راه ایران | بارش تابستانی در شمال و جنوب کشور | هواشناسی برای 22 استان هشدار صادر کرد
اعلام آمادگی کادر سلامت خراسان رضوی برای اعزام داوطلبانه به مناطق جنوب کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 مرداد 1405 ساعت 16:302026-07-29اقتصادي

اجرای کشت مکانیزه نشای برنج برای نخستین بار در جنوب کشور در قیروکارزین


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از اجرای نخستین کشت مکانیزه نشای برنج در جنوب کشور در سطح 20 هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد و گفت: - مدیر جهادکشاورزی شهرستان خبر داد اجرای کشت مکانیزه نشای برنج برای نخستین بار در جنوب کشور در قیروکارزین فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از اجرای نخستین کشت مکانیزه نشای برنج در جنوب کشور در سطح 20 هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از دستگاه نشاکار شش ردیفه، گامی در مسیر توسعه مکانیزاسیون و افزایش بهره وری تولید برنج است.

محمد حیدری امروز چهارشنبه هفتم مرداد در حاشیه اجرای نخستین کشت مکانیزه نشای برنج در جنوب کشور در شهرستان قیروکارزین گفت: این عملیات در سطح 20 هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان و با استفاده از دستگاه نشاکار برنج شش ردیفه انجام شده است.

وی توسعه مکانیزاسیون را از راهکارهای ارتقای بهره وری در بخش کشاورزی دانست و افزود: به کارگیری دستگاه نشاکار برنج، علاوه بر کاهش هزینه های تولید، در صرفه جویی مصرف آب، جبران کمبود نیروی انسانی، افزایش سرعت عملیات کاشت و استقرار یکنواخت نشا در مزرعه نقش مؤثری دارد.


برچسب ها: شهرستان قیروکارزین - کشت مکانیزه - قیروکارزین - شهرستان - اراضی شالیزاری - مکانیزه - نخستین
آخرین اخبار سرویس:

اجرای کشت مکانیزه نشای برنج برای نخستین بار در جنوب کشور در قیروکارزین

اجرای کشت مکانیزه نشای برنج برای نخستین بار در جنوب کشور در قیروکارزین