مطالب مرتبط:
یک کشته و یک مصدوم دستاورد برخورد پژوپاری با موتورسیکلت در شهر یزد
برخورد مرگبار تریلی با 12 خودرو در جاده یاسوج/ 19 کشته و چندین زخمی
واژگونی ام وی ام در محور شاهرود-میامی با یک کشته و 5 مصدوم
واژگونی پژو در کمربندی خمینی شهر یک کشته و یک مصدوم داشت
مرگ تلخ فوتبالیست تایلندی بر اثر برخورد صاعقه در زمین مسابقه + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 مرداد 1405 ساعت 10:452026-08-07حوادث

برخورد پراید با تیر برق در شیروان 2 کشته و 2 مصدوم داشت


بر اثر انحراف یک دستگاه خودروی پراید از مسیر و برخورد با تیر برق، دو نفر جان باختند و دو نفر دیگر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.

- به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از خبرگزاری پلیس، فرمانده شیروان انتظامی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره تصادف، مأموران انتظامی به همراه نیروهای امدادی بلافاصله در محل حاضر شدند.

وی افزود: بررسی های اولیه نشان داد یک دستگاه خودروی پراید به علت ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه و تخطی از سرعت مطمئنه از مسیر منحرف شده و پس از برخورد شدید با تیر برق دچار سانحه شده است.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این حادثه دو نفر از سرنشینان در دم جان باختند، گفت: دو نفر دیگر نیز توسط عوامل اورژانس به مرکز درمانی منتقل شدند.

وی در پایان با تأکید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی خاطرنشان کرد: رعایت سرعت مطمئنه، پرهیز از رانندگی پرخطر و توجه به مقررات، نقش مهمی در پیشگیری از حوادث رانندگی دارد و رانندگان باید با مسئولیت پذیری از جان خود و دیگران محافظت کنند.


برچسب ها: انتظامی - خودروی پراید - تیر برق - شیروان - برخورد - یک دستگاه - راهنمایی و رانندگی
آخرین اخبار سرویس:

برخورد پراید با تیر برق در شیروان 2 کشته و 2 مصدوم داشت

برخورد پراید با تیر برق در شیروان 2 کشته و 2 مصدوم داشت