مطالب مرتبط:
ادعای سنتکام: محاصره دریایی ایران برقرار است و مسیر 12 کشتی را تغییر دادیم
سنتکام دوباره خبرساز شد/ ادعای جنجالی آمریکا درباره ایران و کشتی های تجاری/ ماجرای 12 کشتی و محاصره دریایی چه بود؟
ادعای سنتکام: مانع حرکت 12 کشتی تجاری به سمت ایران شده ایم
واکنش وزارت خارجه ایران به حمله اوکراین به کشتی تجاری ایرانی در دریای خزر
بیانیه وزارت خارجه در واکنش به حمله اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 مرداد 1405 ساعت 17:052026-07-26بين الملل

سنتکام مدعی تغییر مسیر 12 کشتی تجاری شد


فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) مدعی تغییر مسیر 12 کشتی تجاری در چارچوب طرح موسوم به «محاصره دریایی» تا دیروز شد.

- فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) مدعی تغییر مسیر 12 کشتی تجاری در چارچوب طرح موسوم به محاصره دریایی تا دیروز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) امروز یکشنبه با انتشار پیامی مدعی شد تاکنون مسیر 12 کشتی تجاری را در چارچوب طرح موسوم به محاصره دریایی تغییر داده است.

این نهاد تروریستی در ادامه ادعای خود در راستای تقویت روحیه نظامیان خود مقابل نیروهای دفاعی ایران مدعی شد: محاصره دریایی ما علیه ایران همچنان برقرار است.

تا 25 ژوییه (دیروز شنبه)، ما 12 کشتی تجاری را که سعی در نقض محاصره داشتند، منحرف کرده و 2 کشتی را که از رعایت آن خودداری کردند، از کار انداخته ایم.

امروز نیز نفتکش چارمنار را در دریای عرب قبل از ازسرگیری سفرش بازرسی کردیم! نهاد تروریستی مذکور پیشتر نیز نیز ادعاهای مشابهی را مطرح کرده بود.


برچسب ها: تروریستی آمریکا - تروریستی - محاصره - کشتی - فرماندهی - دریایی - تغییر
آخرین اخبار سرویس:

سنتکام مدعی تغییر مسیر 12 کشتی تجاری شد

سنتکام مدعی تغییر مسیر 12 کشتی تجاری شد