مطالب مرتبط:
باید بالاتر از لبه فناوری بجنگیم و همواره یک گام جلوتر از دشمن حرکت کنیم
سردار ابن الرضا: خطوط تولید صنایع دفاعی فعال تر از گذشته است
خدمات رسانی موکب علی ابن موسی الرضا (ع) ازنا به زائران اربعین
نایب رییس شورای شهر خواستار بازگرداندن اعتبار رصدخانه ابن صلاح شد
مشارکت 29 مؤسسه در پانزدهمین طرح تلاوت شباب الرضا(ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 مرداد 1405 ساعت 18:352026-07-28سياسي

سردار ابن الرضا: باید بالاتر از لبه فناوری بجنگیم


سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح در بازدید از سازمان صنایع هوایی، با تأکید بر نقش سرمایه انسانی، مدیریت جهادی و دانش بومی در قدرت دفاعی کشور، - به گزارش تابناک به نقل از دفاع پرس، سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح، در بازدید از سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، ضمن بررسی آخرین دستاوردها، پروژه های راهبردی و ظرفیت های فناورانه این مجموعه، بر نقش صنایع هوایی در آینده قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه مهم ترین سرمایه صنعت دفاعی، توان دانشمندان، متخصصان و مدیران ایرانی است، گفت: تجربه جنگ اخیر ثابت کرد توان بازتولید، بازسازی و ارتقای ظرفیت های دفاعی کشور بیش از آنکه وابسته به تجهیزات باشد، متکی بر سرمایه انسانی، مدیریت جهادی و دانش بومی است؛ سرمایه ای که هیچ دشمنی قادر به نابودی آن نیست.

سردار ابن الرضا با تأکید بر ضرورت مسئله محور شدن چرخه نوآوری دفاعی تصریح کرد: صنایع دفاعی باید بیش از هر زمان دیگری بر نیاز های واقعی نیرو های مسلح متمرکز باشند؛ هر مسئله ای که در میدان نبرد شناسایی می شود، باید در کوتاه ترین زمان ممکن به یک راهکار فناورانه، محصول عملیاتی و قابلیت دفاعی تبدیل شود.


برچسب ها: سرپرست وزارت دفاع - وزارت دفاع - دفاع - سازمان صنایع هوایی - سرمایه - مدیریت جهادی - دفاعی
آخرین اخبار سرویس:

سردار ابن الرضا: باید بالاتر از لبه فناوری بجنگیم

سردار ابن الرضا: باید بالاتر از لبه فناوری بجنگیم