مطالب مرتبط:
بازدید فاطمه مهاجرانی از ایسنا در آستانه روز خبرنگار
شوخی متفاوت بازیگر «ستایش» با ژست های مدلینگ جهانی + فیلم
فیلم / شوخی خلاقانه آقای بازیگر با برند های لوکس جهانی
شوخی زائرهای کربلا با حمله به کویت
تصاویر/ مرحومه حاجیه خانم «فاطمه حاج محمد ولی» مادر شهیدان والامقام «حبیب الله و محمد صفری»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مرداد 1405 ساعت 13:552026-08-02سياسي

واکنش فاطمه مهاجرانی به شوخی هایی که با او می شود


«زن بودن و کار کردن در جامعه ما حتما هزینه بیشتری دارد، اما این هزینه را به جان می خریم»؛ این بخشی از اظهارات سخنگوی دولت درباره شوخی هایی است که اخیرا با او در فضای مجازی می شود.

- به گزارش جماران، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت که امروز (11 مرداد) و در آستانه روز خبرنگار حضور یافت، در گفت وگو با این خبرگزاری، درباره کلیپ های طنز منتشرشده در فضای مجازی درباره عملکرد خود و شوخی هایی که اخیرا با او می شود، اظهار کرد: واقعیت این است که بنده در وهله اول فرصت و وقت کافی برای مشاهده و دنبال کردن این مطالب در فضای مجازی را ندارم؛ یک یا دو مورد را دیده ام اما فرصتی برای دنبال کردن تمام موارد ندارم.

ایسنا نوشت، او با تاکید بر اینکه حتما از طنز فاخر دفاع می کنیم ، اظهار کرد: اما اقداماتی که مایه استهزا شود و زمینه ای را فراهم کند تا جامعه نسبت به اعضای دولت حسِ دستاویزی برای خنده داشته باشد، به باور من اقدام درستی نیست.

با این حال تأکید می کنم که از طنز فاخر و نقد به شدت دفاع می کنیم و فضای خوبی است، البته این امر مشروط به چند شاخص است؛ اینکه فاخر و نقد باشد و موجب دست انداختن افراد و خدای نکرده شکستن حرمت کسانی که در جامعه زحمت می کشند، نشود.


برچسب ها: فضای مجازی - فاطمه مهاجرانی - سخنگوی دولت - مهاجرانی - مجازی - اما - سخنگوی
آخرین اخبار سرویس:

واکنش فاطمه مهاجرانی به شوخی هایی که با او می شود

واکنش فاطمه مهاجرانی به شوخی هایی که با او می شود