مطالب مرتبط:
امام جمعه قزوین: هزینه سازش با دشمن بسیار سنگین تر از مقاومت است
امام جمعه قزوین: هزینه سازش با دشمن از مقاومت سنگین تر است
راز اقتدار ایران از زبان امام جمعه بجنورد؛ اتحاد ملت و رهبری دشمن را مغلوب کرد
امام جمعه نوشهر: با تقویت آمادگی دفاعی، ایران برای مقابله با تهدیدات احتمالی آماده است
امام جمعه موقت شاهرود: «دوقطبی سازی» بر محور مذاکرات، آب به آسیاب دشمن ریختن است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 مرداد 1405 ساعت 15:502026-08-14سياسي

امام جمعه اهرم: «روایت فتح» در برابر سیاه نمایی دشمن باید تقویت شود


امام جمعه اهرم بر ضرورت تقویت «روایت فتح» در برابر سیاه نمایی دشمن تأکید کرد و گفت: همان گونه که باید پیروزی ها و دستاوردها را برای مردم روایت کرد، - امام جمعه اهرم: روایت فتح در برابر سیاه نمایی دشمن باید تقویت شود بوشهر- امام جمعه اهرم بر ضرورت تقویت روایت فتح در برابر سیاه نمایی دشمن تأکید کرد و گفت: همان گونه که باید پیروزی ها و دستاوردها را برای مردم روایت کرد، نقد عملکردها نیز لازم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حبیب پهلوزاده در خطبه های این هفته نماز جمعه اهرم با قدردانی از مجموعه هایی که در ایام محرم و صفر برای برگزاری مراسم مذهبی تلاش کردند، اظهار داشت: محرم و صفر اسلام را زنده نگه داشته است و باید از ظرفیت این ایام برای تقویت معارف دینی و تبیین فلسفه قیام امام حسین(ع) استفاده کرد.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای محتوای فرهنگی فعالیت مواکب افزود: مواکب شهرستان اهرم و موکب هایی که در عتبات عالیات فعالیت می کنند، باید در کنار خدمات رسانی و اسکان، موضوع فرهنگ مهدویت و انتقال این معارف را نیز مورد توجه قرار دهند.

امام جمعه اهرم همچنین خواستار تقویت مباحث تبیینی در هیئت های مذهبی شد و گفت: هیئت ها باید فلسفه قیام امام حسین(ع) را برای مردم تبیین کنند تا فعالیت آنها صرفاً به برگزاری تجمع و مراسم محدود نشود.


برچسب ها: سیاه نمایی - روایت فتح - امام جمعه - روایت - تقویت - کرد - برابر
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه اهرم: «روایت فتح» در برابر سیاه نمایی دشمن باید تقویت شود

امام جمعه اهرم: «روایت فتح» در برابر سیاه نمایی دشمن باید تقویت شود