مطالب مرتبط:
مدیرکل بنیاد مسکن: جنگ به بیش از 8 هزار واحد مسکونی و تجاری در بوشهر خسارت زد
آسیب جنگ به 8456 واحد در بوشهر
برآورد اولیه 100 میلیارد ریالی خسارت حمله دشمن به واحدهای مسکونی آسیب دیده قشم
441 میلیارد تومان خسارت جدید به مالکان خودروهای آسیب دیده از جنگ پرداخت شد
پرداخت 441 میلیارد تومان خسارت جدید به مالکان خودروهای آسیب دیده از جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 مرداد 1405 ساعت 13:302026-08-02سياسي

بنیاد مسکن: آسیب به 8456 واحد در حمله آمریکا به بوشهر / پرداخت خسارت ها آغاز شد


امیر برومند مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر از پایان ارزیابی خسارت هشت هزار و 456 واحد مسکونی، تجاری و معیشتی آسیب دیده در پی جنگ تحمیلی آمریکایی - صهیونی خبر داد و گفت: - به گزارش جماران، امیر برومند یکشنبه 11 مرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از پایان عملیات میدانی ارزیابی و ثبت خسارت ها، روند پرداخت به آسیب دیدگان آغاز شده و این پرداخت ها به صورت مرحله ای و بر اساس برنامه زمان بندی در حال انجام است.

وی با تشریح آمار خسارت های ثبت شده افزود: از مجموع واحدهای آسیب دیده، دو واحد نیازمند احداث مجدد، 6 هزار و 405 واحد تعمیری شامل واحدهای مسکونی و تجاری و 2 هزار و 49 مورد نیز مربوط به خسارت های معیشتی ناشی از آسیب به لوازم ضروری منزل است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اهتمام این نهاد برای جبران خسارت های وارده به شهروندان خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن تمام ظرفیت های اجرایی و کارشناسی خود را برای تسریع در پرداخت خسارت ها و بازگرداندن شرایط عادی به زندگی آسیب دیدگان به کار گرفته است.

برومند تصریح کرد: روند پرداخت خسارت ها تا تعیین تکلیف تمامی پرونده ها ادامه خواهد داشت و بنیاد مسکن استان تلاش می کند با سرعت و دقت، خدمات لازم را به خانوارهای خسارت دیده ارائه کند.


برچسب ها: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی - خسارت ها - بنیاد مسکن انقلاب - مدیرکل بنیاد مسکن - خسارت - بنیاد مسکن - انقلاب اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

بنیاد مسکن: آسیب به 8456 واحد در حمله آمریکا به بوشهر / پرداخت خسارت ها آغاز شد

بنیاد مسکن: آسیب به 8456 واحد در حمله آمریکا به بوشهر / پرداخت خسارت ها آغاز شد