مطالب مرتبط:
قائم پناه: نبود استانداردهای مشخص در ارائه خدمات یکی از عوامل شکل گیری نارضایتی عمومی است
خدمات رسانی ناوگان حمل ونقل عمومی چهارمحال و بختیاری به زائران در مرز شلمچه
استانداردهای روشن برای خدمات عمومی مشخص شود
استاندارد دوگانه فدراسیون فوتبال؛ یک قانون برای بالای جدول، قانونی دیگر برای پایین جدول!
ستاره تیم ملی ایران در بازی دوستانه استاندارد لیژ به میدان رفت + عکس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 مرداد 1405 ساعت 22:052026-07-26سياسي

قائم پناه: نبود استاندارد در ارائه خدمات از عوامل نارضایتی عمومی است


زمانی که سطح انتظارات بدون تعریف شاخص های روشن افزایش پیدا کند، حتی در صورت ارائه خدمات نیز رضایت عمومی حاصل نخواهد شد.

- معاون اجرایی رییس جمهور گفت: زمانی که سطح انتظارات بدون تعریف شاخص های روشن افزایش پیدا کند، حتی در صورت ارائه خدمات نیز رضایت عمومی حاصل نخواهد شد.

نشست محمد جعفر قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور با مجتبی بیات رییس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری با حضور مدیران این مرکز با محوریت بررسی تصویر مسائل 22 استان کشور بر اساس نتایج نظرسنجی های مرکز ارتباطات مردمی و همچنین ارائه گزارش سالنامه آماری سامد برگزار شد.

در این نشست، معاون اجرایی رییس جمهور با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمت رسانی و پاسخگویی دستگاه های اجرایی، اظهار کرد: مردم باید بتوانند مشکلات خود را در شهرداری ها، بخشداری ها و فرمانداری ها حل کنند و ملاک اصلی، میزان موفقیت دستگاه های اجرایی در پاسخگویی به مطالبات مردم است.

قائم پناه با اشاره به بازدید اخیر خود از استان البرز، سامانه پاسخگویی شرکت آب را نمونه ای موفق از خدمت رسانی دانست و گفت: فرآیند ثبت درخواست، ارجاع، پیگیری، اعلام نتیجه و نظرسنجی از مردم به صورت منظم انجام می شود و رضایت بسیار بالای شهروندان نشان می دهد که پاسخگویی موثر، نقش مهمی در افزایش رضایت عمومی دارد.


برچسب ها: معاون اجرایی رییس جمهور - معاون اجرایی - ارائه خدمات - رییس جمهور - ارتباطات مردمی - مرکز ارتباطات - جمهور
آخرین اخبار سرویس:

قائم پناه: نبود استاندارد در ارائه خدمات از عوامل نارضایتی عمومی است

قائم پناه: نبود استاندارد در ارائه خدمات از عوامل نارضایتی عمومی است