مطالب مرتبط:
افشاگری ترامپ علیه بی بی سی؛ مزاحمت برای خانواده ام را متوقف کنید
جدیدترین تنش های حقوقی ترامپ با بی بی سی بر سر احضار خانواده اش
ترامپ خواهان فشار اقتصادی بیشتر بر ایران است. گزینه های او چیست؟/گزارش رویترز
ترامپ دلیل کناره گیری سخنگوی کاخ سفید را اعلام کرد + فیلم
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 مرداد 1405 ساعت 19:502026-08-17بين الملل

ادامه دعوای ترامپ با بی بی سی: مزاحم خانواده ام نشوید


پس از بالاگرفتن دوباره دعوای حقوقی دونالد ترامپ با بی بی سی بر سر صدور احضاریه برای فرزندانش، رییس جمهوری آمریکا این بار این رسانه انگلیسی را به آزار و اذیت خانواده اش متهم کرد.

- به گزارش جماران، به نقل از روزنامه تلگراف، پس از آنکه اعلام شد که وکلای شبکه تلویزیونی بی بی سی به دنبال وادار کردن دونالد جونیور، ایوانکا و جرد کوشنر برای شهادت در پرونده 10 میلیارد دلاری افترا درباره مستند پانوراما هستند، سخنگوی تیم حقوقی دونالد ترامپ گفت: بی بی سی با سوءاستفاده از روند شهادت دهی به دنبال آزار و اذیت خانواده اوست.

به نوشته این روزنامه، ترامپ بی بی سی را به دلیل تلاش برای احضار فرزندانش به دادگاه، به آزار و اذیت خانواده اش متهم کرد.

دعوای این رسانه با ترامپ پس از آن دوباره جرقه خورد که وکلای بی بی سی از دادگاه فلوریدا درخواست کردند که اجازه دهد برای دونالد ترامپ جونیور، ایوانکا ترامپ و جرد کوشنر داماد رییس جمهوری احضاریه صادر شود و آنها مجبور به شهادت در پرونده افترا 10 میلیارد دلاری ترامپ علیه بی بی سی به دلیل مستند پانوراما شوند.

سخنگوی تیم حقوقی ترامپ به تلگراف گفت: بی بی سی به عمد به رییس جمهور ترامپ افترا زده و حالا با سوءاستفاده از روند شهادت، به دنبال آزار و اذیت او، خانواده و هوادارانش است.


برچسب ها: بی بی سی - دونالد ترامپ - ترامپ - آزار و اذیت - خانواده - دونالد - رییس جمهوری آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

ادامه دعوای ترامپ با بی بی سی: مزاحم خانواده ام نشوید

ادامه دعوای ترامپ با بی بی سی: مزاحم خانواده ام نشوید