مطالب مرتبط:
پرداخت 47 درصد مطالبات گندمکاران گلستانی
پرداخت 47 درصد مطالبات گندمکاران گلستانی
21 درصد مطالبات گندم کاران خراسان رضوی پرداخت شد
گندمکاران با وجود تحویل محصول، هنوز مطالبات خود را دریافت نکردند/ وعده دولت برای پرداخت بخشی از مطالبات تا هفته آینده
9 هزار و 310 میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران قزوین پرداخت شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 مرداد 1405 ساعت 21:052026-07-27اقتصادي

مهری: 47 درصد مطالبات گندمکاران گلستان پرداخت شد


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان از پرداخت 47 درصد مطالبات گندمکاران استان خبر داد و گفت: روند پرداخت مطالبات همچنان ادامه دارد.

- به گزارش خبرنگار مهر، روح اله مهری عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: تا روز دوشنبه پنجم مردادماه، مجموع مطالبات گندمکاران استان از محل خرید تضمینی گندم به 41.

1 همت رسیده که تاکنون حدود 47 درصد این مطالبات به حساب کشاورزان واریز شده است.

وی با تشریح آخرین وضعیت پرداخت ها افزود: کشاورزانی که از ابتدای خردادماه تا 20 خرداد محصول خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده اند، تاکنون 57 درصد از مطالبات خود را دریافت کرده اند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان ادامه داد: همچنین برای گندمکارانی که از 21 خرداد تا هشتم تیرماه محصول خود را به مراکز خرید تحویل داده اند، تاکنون 38 درصد از مطالبات پرداخت شده است.

مهری با تأکید بر تداوم روند پرداخت مطالبات گندمکاران، از کشاورزان خواست در صورت وجود هرگونه مغایرت یا ابهام در مبالغ واریزی، به مرکز خریدی که محصول خود را تحویل داده اند مراجعه کرده و اطلاعات ثبت شده در سند خرید را بررسی کنند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت صحت اطلاعات ثبت شده، پرداخت باقی مانده مطالبات نیز مطابق روند تخصیص اعتبارات و از سوی دولت به تدریج انجام خواهد شد.


برچسب ها: مطالبات - مطالبات گندمکاران - گندمکاران - پرداخت - پرداخت مطالبات - خدمات بازرگانی - خرید تضمینی
آخرین اخبار سرویس:

مهری: 47 درصد مطالبات گندمکاران گلستان پرداخت شد

مهری: 47 درصد مطالبات گندمکاران گلستان پرداخت شد